Ridica panzele si pleaca in vacanta cu vasul lui Richard Branson

Sambata, 04 Aprilie 2015, ora 00:00
3159 citiri
Ridica panzele si pleaca in vacanta cu vasul lui Richard Branson
Foto: Lux Expose

Necker Belle, catamaranul de lux din colectia privata a excentricului miliardar Richard Branson, este disponibil pentru clientii de top care vor sa petreaca o vacanta in apele care scalda insula Necker.

Gandit ca o extensie a luxului intalnit pe resedintele faimoasei insule, Necker Belle poate primi pana la 12 oaspeti in cabinele sale elegante, anunta portalul Lux Expose.

Insula Necker reprezinta o experienta exclusivista in sine, dar viata la bordul catamaranului Necker Belle promite sa transforme croaziera din Marea Caraibelor intr-o aminitire unica.

Vasul de lux a fost remodelat si redecorat in 2009 si 2013 pentru a oferi cele mai bune conditii pentru oaspetii sositi la bord.

Patru cabine si un apartament principal asteapta calatorii dornici de o vacanta scaldata in rafinament.

Incaperile sunt dotate cu aer conditionat, televizoare gigantice, iPod dock-uri si au propriile cabine de dus.

Intregul mobilier este realizat din lemn de artar si bambus pentru a reflecta o atmosfera de liniste si relaxare.

Pe punte, cateva spatii de relaxare si de servire a mesei sporesc confortul dat de decorul din interiorul catamaranului.

Serviciile la bord sunt asigurate de cei 7 membri ai echipajului, printre care si un chef specializat in pregatirea meniurilor Virgin Limited Edition Gurmand.

Rezerva de vinuri celebre, sampanie, bere si o colectie bogata de bauturi spirtoase se afla de asemenea la indemana ta si a celorlalti oaspeti de pe vas.

Necker Belle iti ofera posibilitatea de a naviga atat in larg, cat si in imediat apropiere a tarmului, gratiei carenei sale joase.

Vasul este dotat si cu alte accesorii exclusiviste, piesa de rezistenta fiind Necker Nymph, minisubmarinul de trei locuri creat special pentru grupul de firme al lui Branson.

Acesta poate efectua scufundari pana la 100 de metri, oferind o rezerva de aer de maxim doua ore si inaintand in mediul lichid cu o viteza de 6 noduri/ora.

Nymph va fi pilotat de unul dintre membrii echipajului, alte doua locuri urmand sa fie ocupate de oaspetii de la bord.

#catamaran Necker Belle, #vas lux Richard Branson, #croaziera lux Necker Belle , #Yachting