Riva 56, un iaht de viteza pentru aventurierul din tine

Vineri, 03 Februarie 2017, ora 00:00
7463 citiri
Riva 56, un iaht de viteza pentru aventurierul din tine
Foto: Facebook/Riva Yacht

Constructorii de ambarcatiuni de lux de la Riva Yacht sunt pregatiti sa impinga barierele stilului mai departe cu noul lor proiect, iahtul personal Riva 56.

Ambarcatiunea mizeaza atat pe viteza, o caracteristica mult apreciata de iubitorii de sporturi nautice, dar si pe un decor opulent gata sa sublinieze carecteristicile de lux ale iahtului Riva 56, anunta Luxatic.

Astfel, in ciuda infatisarii agresive pe care o degaja carena navei nu ar trebui sa te mire daca la interior vei gasi finisaje din lemn mahon sau tek, precum si alte decoratiuni pe care poti personaliza la cerere.

Lemnul si otelul inoxidabil sunt elementele pe care mizeaza constructorul Riva Yacht si designerii de la Oficina Italiana, acestora adaugandu-li-se elemente precum hublourile de dimensiuni largi si insertii metalice adaugate in carena ambarcatiunii de lux.

In ciuda dimensiunii reduse, Riva 56 are inclusiv un spatiu pentru depozitarea unei salupe Williams 325, iesind in evidenta cu acest element in randul navelor din aceasta clasa.

Iahtul are doua cabine, un spatiu pentru echipaj (in cazul in care este necesar) si trei bai separate. Spatiul de pe punte este limitat, dar beneficiaza de o organizare eficienta care lasa loc atat pentru plaja si relaxare, cat si pentru servirea unor bauturi si a mesei.

Propulsia ambarcatiunii este disponibila in doua variante distincte, cu motoare duble HP MAN de 1000 CP sau de 1200 CP, insa ambele optiuni include si un sistem de stabilizare Seakeeper care va face din calatoria ta rapida pe valuri o adevarata placere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ambarcatiuni lux, #iaht viteza Riva 56, #yachting , #Yachting