Rivale 56, secretul unei croaziere perfecte

Sambata, 24 Iunie 2017, ora 00:00
3794 citiri
Rivale 56, secretul unei croaziere perfecte
Foto: Luxatic

Este desprins parca dintr-un film de actiune si ti s-ar potrivi ca o manusa, mai ales daca preferi sa iti programezi croaziere scurte intr-o companie restransa.

Rivale 56 este iahtul care da sarea si piperul unei croaziere de weekend, iar atitudinea indrazneata degajata de formele ambarcatiunii de viteza este indeajunsa sa-ti puna inima pe jar, remarca Luxatic.

Rivale 56 este o piesa atat de reusita, incat comstructorii italieni de la Riva au organizat o ceremonie speciala la care au participat 300 de invitati.

Designul rafinat si minimalist al vasului nu poate scapa ochiului tau, stilul sport imbratisat de ambarcatiunea de lux dovedindu-se un atu greu de ignorat.

La realizarea iahtului Rivale 56 si-au dat concursul designerii de la Officina Italiana si Ferretti Group, lucru care garanteaza atat notele de lux date designului interior creionat in note cat mai intime, dar si dotari tehnice de top, asa cum ar fi platforma submersibila care iti permite sa introduci rapid in cala salupa Williams Turbojet 325 din dotarea navei.

Rivale 56 este cadoul pe care vei dori sa ti-l faci cat mai repede, mai ales daca esti pasionat de viteza. Nava atinge o viteza maxima de 35 de noduri, viteza de croaziera recomandata fiind de 31 noduri.

Puntea navei poate fi acoperita pentru a asigura umbra sau protectie in cazul unei furtuni izbucnite pe mare, iar materialele din care sunt realizate atat acoperisul, cat si piesele de mobilier din zona de plaja sunt impermeabile si rezistente la radiatiile solare.

Bijuteria se dovedeste perfecta pentru croaziere in Mediterana sau in marile din arhipelagul elen, garantand vacante perfecte pentru un iubitor al sporturilor nautice.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iaht Rivale 56, #ambarcatiuni lux, #yachting , #Yachting