Sanlorenzo SD 126 To-Tok, un transatlantic in miniatura

Sambata, 23 Mai 2015, ora 00:00
2762 citiri
Sanlorenzo SD 126 To-Tok, un transatlantic in miniatura
Foto: Luxatic

Cel mai nou model al gamei de iahturi de lux SD al constructorilor italieni Sanlorenzo marcheaza o revenire la luxul afisat in perioada boema a anilor '30.

Forma vasului aminteste de cea a transatlanticelor din epoca interbelica, dar dimensiunile sale miniaturale nu ar trebui sa te insele.

Cele patru punti ale iahtului SD 126 To-Tok ofera indeajuns spatiu pentru a te simti la fel de liber ca pe un vas de linie, arata Luxatic.

Luxul se regaseste la tot pasul pe nava de 38 de metri, care se dovedeste in acelasi timp spatioasa si intima.

Patru cabine, doua duble si doua twin asigura confortul pasagerilor urcati la bord. La fel ca si cabinele echipajului, acestea sunt plasate pe puntea inferioara, lasand loc indeajuns pentru saloane si cluburi la nivele superioare ale iahtului.

Apartamentul este pozitionat la prora, pe puntea principala a vasului, fiind spatios si dotat cu bai separate si garderoba.

Puntea se continua cu un salon sufragerie, un club de plaja si un spatiu de relaxare deschis spre pupa.

La nivelul superior, un alt salon de zi cu bar si o punte deschisa pentru plaja si relaxare ofera un spatiu comun destinat activitatilor zilnice.

Jacuzziul este amplasat pe puntea superioara, fiind completat de un minibar cu locuri pentru sase persoane.

Sanlorenzo SD 126 To-Tok este conceput pentru croaziere de placere, viteza vasului nefiind una ametitoare. Insa, la 16 noduri pe ora, te vei bucura din plin de briza marii si de privelistea tarmului.

Confortabil, spatios, dar in acelasi timp intim, vasul de lux transforma o calatorie pe mare intr-o aventura relaxanta, oferindu-ti sansa de a savura placerea unei croaziere fara a te lipsi de senzatiile familiare ale caminului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iaht Sanlorenzo To Tok, #iaht model transatlantic, #croaziera iaht Sanlorenzo , #Yachting