Sanlorenzo SD126: N-o sa mai vrei sa pui piciorul pe uscat!

Sambata, 07 Februarie 2015, ora 00:00
3130 citiri
Sanlorenzo SD126: N-o sa mai vrei sa pui piciorul pe uscat!
Foto: Sanlorenzo

Flota de lux a companiei italiene Sanlorenzo tocmai s-a imbogatit cu elegantul SD126, un iaht motorizat de 38 de metri, care sigur iti va atrage atentia.

Fascinatia intinderii nesfarsite albastre ajunge direct in interiorul cabinelor, gratie teraselor deschise spre punte si a diverselor accesorii adaugate navei, potrivit Luxatic.

Inspiratia designerului Marty A. Lowe se face simtita in orice colt al acestei bijuterii plutitoare.

Spatiul interior este bine pus in valoare de lumina naturala asigurata de numeroasele terase ce impodobesc puntile vasului si de ferestrele rabatabile care aduc briza marii pana in cabine.

Exteriorul iahtului Sanlorenzo SD126 este creionat astfel incat sa redea intru totul farmecul unei croaziere de lux.

Zone de barbecue si sufragerii exterioare, bar pe puntea superioara si mai multe piscine cu diverse bazine SPA se regasesc pe luxosul vas.

Puntea este amenajata atat sub forma unui loc perfect pentru organizarea unei petreceri, cat si ca un spatiu de relaxare, zonele fiind bine delimitate si puse in valoare prin accesorii confortabile.

Saloanele au acces direct pe puntile iahtului, iar cabinele spatioase combina o paleta de culori de gri si crem cu usoare nuante de lavanda, care sa aminteasca de intinderea marii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sanlorenzo SD126, #iaht Sanlorenzo, #iaht lux Sanlorenzo SD126 , #Yachting