Sanlorenzo SL86, o imagine a rafinamentului italian in lumea iahtingului (Video)

Sambata, 26 Martie 2016, ora 00:00
2675 citiri
Sanlorenzo SL86, o imagine a rafinamentului italian in lumea iahtingului (Video)
Foto: Sanlorenzo Yacht

Italienii de la Sanlorenzo sunt cei care au pus pe apa un nou iaht cu dimensiuni reduse, dar cu un design si finisaje ireprosabile.

Sanlorenzo SL86 este un iaht cochet de doar 26,5 metri care te va cuceri prin infatisarea sa eleganta si linia zvelta, scrie Luxuo.

In buna traditie a constructorilor de vase italieni, SL 86 este gandit sa asigure confortul pentru o familie mai larga si pentru cativa prieteni, ceea ce face ca ambarcatiunea sa aiba un aer intim.

Cate ceva din stilul iahturilor Sanlorenzo s-a mai schimbat, totusi, mai ales ca firma are o clientela ceva mai diversa din Rusia, Asia sau din America de Nord.

Asa ca look-ul ambarcatiunii este unul mai modern, cu pereti largi din sticla care asigura o luminozitate mai buna in saloane si cabine. Acestea din urma pot adaposti pana la 8 persoane, dandu-ti sansa de a organiza o croaziera placuta alaturi de familie si prieteni.

Daca este insa ceva care nu s-a schimbat in stilul definitoriu al iahturilor Sanlorenzo atunci, calitatea, eleganta si linia perfect echilibrata a carenei vasului sunt caracteristicile fundamentale de care SL 86 beneficiaza din plin.

Puntile au fost decorate de Officina Italiana Design, iar dotarile sunt inovative, iahtul putand sa se transforme dintr-o casa de vacanta plutitoare intr-un club gata sa gazduiasca o petrecere incinsa.

Intr-un garaj ceva mai mic gasesti inclusiv "jucariile" acvatice de care ai nevoie pentru a muta distractia pe apa, iar trapa acestuia se poate transforma intr-o platforma perfecta pentru sarituri.

Pe langa spatiile de relaxare exterioare de pe puntea principala, la nivelul superior beneficiezi de alti 41 de metri patrati amenajati ca un salon in aer liber, cu posibilitatea conduce nava chiar de acolo, dar si de un spatiu de plaja de 9 metri patrati.

Interiorul este de asemenea elegant si are avantajul de a folosi din plin spatiul disponibil din saloane si cabine, ceea ce da un aer familiar navei. In plus, constructorul poate remodela interiorul vasului in functie de dorintele clientilor sai.

Sanlorenzo SL 86 se dovedeste si o ambarcatiune cu pofta de fuga, viteza maxima fiind de 28 pana la 32 de noruri, in functie de motorizarea aleasa.

M.J.

#ambarcatiune lux, #iaht italian, #iaht Sanlorenzo SL86 , #Yachting