Shark Line 46, un iaht cochet de familie, inspirat de forta rechinului

Sambata, 23 Aprilie 2016, ora 00:00
3089 citiri
Shark Line 46, un iaht cochet de familie, inspirat de forta rechinului
Foto: Hyperlien Yacht

Constructorul taiwanez Hyperlinen se afla in spatele proiectului Shark Line 46, un iaht de mici dimensiuni perfect pentru croazierele efectuate iimpreuna cu familia sau un grup de prieteni apropiati.

Ambarcatiunea a reusit sa se faca remarcata de publicul international, castigand 5 prestigioase premii in cadrul concursurilor de design din Germania, Italia si alte tari vest europene, informeaza un comunicat al constructorului.

Designerul Janus Huang este cel care a reusit sa imprime ambarcatiunii forme asemanatoare corpului de rechin, Shark Line 46 arand excelente caracteristici hidrodinamice.

De altfel, acesta este si motivul care i-a facut pe membrii juriilor de specialitate sa se declare entuziasmati de proiectul Hyperlinen. "Un iaht sport si elegant cu stil dinamic", au declarant membrii juriului German Design Award.

Huang a creat ambarcatiune dupa propriile-i dorinte, ducand lipsa croazierelor pe care le facea in zilele libere cand lucra in Italia.

"Cred ca infatisarea eleganta si virila a iahtului Shark Line 46 va atrage privirile clientilor care sunt adeptii stilului modern", sustine designerul chinez.

Shark Line 46 are o carena in nuante de gri si un design la prora care aminteste de coltii unui rechin fioros.

Insa, in interior te vei simti cat se poate de confortabil. Spatiile elegante, chiar daca restranse ale saloanelor si cabinelor sunt elegant finisate, dormitorul principal beneficiind de mai mai mult loc.

Vasul este conceput sa poata lua la bord 6 persoane fiind o ambarcatiune perfecta pentru croaziere cu prietenii sau familia.

De altfel, Shark Line 46 se dovedeste si extrem de usor de manevrat, necesitand doar un singur navigator cu experienta care sa stea la timona.

Pe scurt, la un pret de 650.000 de dolari, Shark Line 46 poate fi cea mai frumoasa surpriza pe care sa ti-o rezervi inainte de debutul sezonului estival.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iaht croaziere familie, #ambarcatiune lux, #yachting, #iaht Shark Line 46, #iaht Hyperlinen , #Yachting