Sunny Memories, un super-iaht pe care sigur il vei tine minte

Sambata, 02 Iulie 2016, ora 00:00
2613 citiri
Sunny Memories, un super-iaht pe care sigur il vei tine minte
Foto: Dennis Ingemansson

Gratie colaborarii cu designerul Dennis Ingemansson, constructorul de ambarcatiuni de lux Oceanco vrea sa dea din nou lovitura cu un nou super-iaht de 90 de metri, elegant, cu forme desprinse parca din perioada "belle epoque": Sunny Memories.

Suprastructura vasului incanta privirea oricarui pasionat de iahting, iar frumusetea sa este amplificata de liniile prelungi are carenei, arata Luxatic.

Cei 14 pasageri se pot simti la bordul super-iahtului ca in Paradis, acesta avand tot ce ii trebuie pentru a oferi amintiri de vis dintr-o croaziera in lux deplin.

Sase cabine duble cu acces direct la salonul principal isi asteapta oaspetii, in vreme ce dormitorul principal ocupa intreaga punte superioara, avand in dotare o sala pentru vizionari TV, o micuta sala de gimnastica si un salon de masaj.

Fara indoiala, pretul va fi unul demn de buzunarul generos al unui nabab, dar, ce-i drept, frumusetea si rasfatul au pretul lor.

Sunny Memories beneficiaza de o compartimentare pe patru punti, cu mai multe spatii de relaxare, minibaruri, piscine, cazi jacuzzi si spatii pentru servirea mesei in aer liber.

Nava va fi propulsata de doua motoare de cate 4.380 CP, capabile sa-i asigure o viteza de croaziera de 18,5 noduri si o viteza maxima de 20 de noduri.

Nu sunt cunoscute inca detaliile privind posibila lansare la apa a super-iahtului, dar conceptul Sunny Memories se anunta suficient de atragator pentru a pune pe jar clientii cu dare de mana care doresc sa-si imbogateasca albumul personal de amintiri insorite la bordul unui astfel de vas.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#proiect super iaht Oceanco, #super iaht Sunny Memories, #yachting, #ambarcatiuni lux , #Yachting