Sunseeker 116, un iaht care promite sa te vrajeasca pe loc

Sambata, 11 Iulie 2015, ora 00:00
2710 citiri
Sunseeker 116, un iaht care promite sa te vrajeasca pe loc
Foto: Sunseeker

Un nou proiect al constructorilor britanici de ambarcatiuni de lux promite sa fie vedeta viitoarelor regate din porturile turistice ale lumii.

Sunseeker International tocmai a dezvaluit primele imagini ale viitorului iaht Sunseeker 116, iar ambarcatiunea este in stare sa te cucereasca iremediabil.

Aflat in lucru in santierele din Dorset, Sunseeker 116 este programat sa iasa pe piata in primavara anului viitor, iar compania sustine ca dotarile acestuia vor fi definitorii pentru noul stil intalnit in clasa in care evolueaza ambarcatiunea, relateaza portalul Luxatic.

Vasul abordeaza o linie a carenei caracterizata de forme zvelte pe care le poti intalni si in gama iahturilor sport 115, produse de acelasi constructor din Marea Britanie.

Caracteristica sport se recunoaste si in viteza atinsa de ambarcatiunea de lux. Daca pe modul croaziera, Sunseeker 116 inainteaza cu 16-18 noduri, in functie de conditiile de navigatie, la viteza maxima vasul pare ca zboara, atingand chiar si 26 de noduri.

O modificare a suprastructurii si rearanjarea puntii principale sunt insa atuurile pe care au mizat constructorii britanici, ambarcatiunea fiind perfecta pentru croaziere lungi pe ocean.

Puntile se dovedesc incapatoare, cu spatii exterioare generoase si interioare stilate. Spre exemplu, la prora, puntea principala a navei ofera o noua dimensiune a conceptului de "club" pe un vas de lux.

Ringul de dans este completat de un jacuzzi, iar minibarul si canapelele confortabile ofera un spatiu de relaxare perfect atat pe timp de zi, cat si in timpul party-urilor nocturne.

Puntea superioara este dotata cu un acoperis retractabil care dezvaluie cerul instelat in timpul unei croaziere in marile Sudului, iar cabina pilotului imprumuta ceva din stilul masinilor sport exotice, folosind o usa tip "gull wing".

Saloanele interioare, barul acvatic si zonele de relaxare acoperite se dovedesc, de asemenea, spatioase si dotate cu accesorii tehnologice de ultima ora.

Nuantele folosite in decorarea spatiilor interioare combina efectul albului imaculat cu tonurile marine intr-o combinatie placuta ochiului, pigmentata pe alocuri cu culorile calde ale lemnului nobil.

Nava poate adaposti pana la 10 pasageri, pastrand locuri si pentru echipajul de cinci persoane care deserveste ambarcatiunea de lux.

Iahtul Sunseeker 116 ramane, in final, un loc al distractiei, asa ca accesoriile adaugate vasului de lux sunt in masura sa ofere un plus de adrenalina doritorilor care vor sa exploreze diferite colturi ale insulelor langa care arunca ancora.

In garajul vasului au loc o salupa incapatoare si doua ski-jeturi pe care le poti folosi pentru o cursa rapid ape valurile marii.

#lansare iaht Sunseeker 116, #iaht sport Sunseeker, #ambarcatiune lux, #dotari Sunseeker 116 , #Yachting