Super-iaht 3800 Lounge: Cea mai luxoasa casa de vacanta ridica ancora!

Sambata, 18 Februarie 2017, ora 00:00
4367 citiri
Super-iaht 3800 Lounge: Cea mai luxoasa casa de vacanta ridica ancora!
Foto: Luxatic

Pregateste-te sa traiesti noi experiente in timpul croazierelor pe mare la bordul noului iaht 3800 Lounge, conceput de Couach Yachts.

Ambarcatiunea se dovedeste a fi mult mai mult decat o nava pe care sa petreci cateva zile placute impreuna cu familia sau prietenii, proiectul Lounge marsand spre ideea de vas care poate inlocui confortul unei vile de pe tarm, potrivit Luxatic.

Constructorul ambarcatiunii are in spate experienta realizarii unor vase militare, asa ca anumite caracteristici ale navei, precum stabilitatea si rezistenta ei in conditii extreme de navigatie, nu ar trebui sa te mire.

Insa, de la primii pasi facuti pe puntea iahtului 3800 Lounge, vei lasa in urma toate povestile cazone, nava fiind conceputa pentru experiente de lux, precum intr-o confortabila casa de vacanta.

Generozitatea spatiilor interioare se face simtita in saloanele iahtului, ca si in cabinele acestuia, indiferent daca vorbim aici de apartamentul principal sau de spatiile destinate celorlalti pasageri.

Trecerea spre spatiile de relaxare de pe cele doua punti ale ambarcatiunii de lux se face cu lejeritate, designerii stiind sa valorifice din plin caracteristicile navei de 38 de metri lungime.

O zona de relaxare cu jaccuzi, o piscina cu bar, o bucatarie ampalsata pe punte si doua garaje destinate salupelor si echipamentelor ski-jet si pentru scuba diving vor face deliciul vacantelor pe mare in care poti invita pana la 8 prieteni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#yachting, #iaht 3800 Lounge, #croaziere lux , #Yachting