Super-iahtul Sovereign, lux regal livrat la comanda

Sambata, 25 Aprilie 2015, ora 00:00
7051 citiri
Super-iahtul Sovereign, lux regal livrat la comanda
Foto: Yacht World

Incearca sa-ti imaginezi cum ar putea fi viata la bordul unui super-iaht de lux construit in conformitate cu toate cerintele tale.

Ei bine, constructorii de la Ned Ship Group se pregatesc sa preia de anul acesta comenzi pentru vasele din gama Sovereign, o nava de lux cu o lungime de 105 metri, ale carei dotari ridica cu mult stacheta ambarcatiunilor de lux din aceasta clasa.

Creat initial doar pentru capetele incoronate, Sovereign poate apartine de acum oricarui muritor cu posibilitati materiale pentru achizitionarea si intretinerea acestui iaht de lux de dimensiuni gigantice, arata revista Yacht World.

Super-iahtul Sovereign este construit pentru a depasi viteza obisnuita a navelor din gama sa.

Trei motoare diesel MTU asigura o putere totala de 6.666 CP, indeajuns pentru a asigura o viteza de croaziera de peste 20 de noduri.

Carena este realizata din aluminiu, iar suprastructura vasului este la fel de usoara, fiind realizata dintr-un amestec de carbon-epoxita imbracat in Kevlar si e-glass.

Inca de la primii pasi la bord iti dai seama ca nava isi merita pe deplin renumele.

Puntile sunt acoperite in lemn de tek prelucrat manual, iar dotarile din interior se anunta si mai uimitoare.

Vasul ofera locuri pentru pasageri in 12 cabine VIP si un apartament principal, putand transporta peste 25 de pasageri in conditii de invidiat.

Designul interior este semnat de compania Gray Design, iar pentru un plus de eleganta data cabinelor si saloanelor interioare constructorul a negociat si o eventuala colaborare cu Armani.

Saloanele sunt elegant decorate intr-o combinatie cromatica de maron inchis si crem, care reflecta caldura si intimidate in acelasi timp.

Vasul asigura inclusiv o sala de Internet cafe, pentru cei care vor sa pastreze contactul legatura cu familia sau sa-si coordoneze afacerea de la bordul navei.

Cabinele sunt spatioase, dotate cu bai proprii si balcoane, iar la bord se vor afla stewarzi care sa te serveasca.

Sub puntea inferioara se gasesc o sala de sport, un cinematograf, garajul, docurile interne pentru ski jet-uri, sala motoarelor si cabinele echipajului.

Stilul personal dat vasului tau de lux merge si mai departe, in pretul acestuia fiind inclusa si o limuzina executata pe comanda, care face parte din dotarile navei.

La pupa, puntea superioara include un helipad, care poate fi folosit si ca punct de promenada sau terasa in aer liber, oferind o splendida vedere asupra marii.

Trei spatii de relaxare cu jacuzzi, piscine si sezlonguri pentru plaja sunt amenajate la nivelele superioare.

Accesul intre punti se face cu ajutorul unui lift, plimbarea intre elegantele saloane, cabine si salile de sauna sau baia turceasca fiind astfel usurata pentru fiecare oaspete primit la bord.

Dotarile sunt completate de o terasa retractabila, care poate fi actionata cand vasul este ancorat in larg.

Aceasta ofera un spatiu suplimentar de plaja si relaxare pentru petrecaretii de la bord.

#super iaht Sovereing, #iaht lux comanda, #iaht personalizat Sovereign, #iaht design Armani , #Yachting