Turquoise 66M, un nou super-iaht gata sa infrunte marea

Sambata, 14 Mai 2016, ora 00:00
2635 citiri
Turquoise 66M, un nou super-iaht gata sa infrunte marea
Foto: Charter World

Constructorii de ambarcatiuni de la Turquoise Yachts si designerii cabinetului Nuvolari Lenard au dat publicitatii primele detalii despre noul super-iaht Turquoise.

Ambarcatiunea include toate tehnologiile de ultima ora in materie de lux, dar si dotari moderne care sa sporeasca siguranta vasului si a pasagerilor, dupa cum remarca Extravaganzi.

Iahtul cu o lungime totala de 66 metri se remarca prin designul elegant, spatiile destinate distractiei, luxul interior si dotari stilate ale saloanelor spa.

Conform proprietarului Turquoise Yachts, Mehmet Karabeyoglu, orice client pregatit sa comande un iaht de peste 60 de metri va cauta dotari de exceptie pe care le poate intalni pe o ambarcatiune mult mai mare.

La pupa, puntea principala este rezervata unei piscine cu o lungime de 6,2 metri despre care designerii spun ca ar putea fi cea mai eleganta adaugata vreodata unui super-iaht.

Pe acelasi nivel, la prora, oaspetii vor putea sa se bucure din plin de placerea unei bai in jacuzzi si de zone de plaja.

Clubul este un loc in care poti combina placerea petrecerilor cu bucuria relaxarii intr-un hammam, o sala de sport si un salon de masaj.

Puntile superioare includ saloane elegante, cu bar si sali de servire a mesei, iar cala navei are loc suficient pentru a adaposti toate jucariile acvatice pe care ti le poti dori intr-o croaziera.

Cel mai probabil, ambarcatiunea va fi lansata in vara anului viitor, constructorul turc anuntand ca vasul va intra in lucru in toamna acestui an.

#super iaht Turquoise 66M, #ambarcatiuni lux, #lansare iaht Turquoise , #Yachting