Un iaht in miniatura iti ofera doza necesara de adrenalina

Vineri, 01 Mai 2015, ora 00:00
2986 citiri
Un iaht in miniatura iti ofera doza necesara de adrenalina
Foto: Just Luxe

Iubesti yachtingul, ai deja un super-iaht si simti ca lipseste totusi ceva? Ar fi cazul sa privesti cu mai multa atentie catre barcile de viteza Hunton.

Noul model XRS43 ar putea sa reprezinte exact elementul de care ai nevoie pentru a face o aventura pe mare si mai plina de adrenalina.

Hunton XRS43 este o combinatie atragatoare intre designul clasic al barcilor sport de viteza si estetica agresiva a creatiilor similare din ultimul deceniu, arata un articol al revistei Just Luxe.

Un iaht in miniatura

Viteza pe care o poti atinge cu XRS43 este de 70 de noduri, ceea ce este indeajuns pentru a-ti da fiorii rezultati in urma unei curse teribile peste valurile inspumate.

Insa dincolo de performantele barcii sport, vei descoperi sub alura gri antracit a XRS43 o adevarata campioana a luxului.

Practic, noua barca din seria Hunton este un iaht in miniatura. Dincolo de coca sa agresiva vei observa rafinamentul dotarilor sale. Puntea este acoperita cu lemn de tek, iar tapiteria este realizata din piele.

Sub postul de comanda vei gasi un mic salon cu spatii de odihna si de servit masa, precum si o chicineta, utila in cazul unor deplasari mai lungi cu bolidul acvatic.

"Toate detaliile unei barci XRS43 se inscriu in gama Hunton, de la liniile elegante si clare ale carenei si pana la tehnologia care o transforma intr-o ambarcatiune docila la comenzi", dau asigurari reprezentantii firmei producatoare.

Puternica si innobilata de luxul dotarilor si finisajelor de la interior, Hunton XRS43 ramane un accesoriu de ravnit pentru dotarea unui super-iaht.

Nici macar pretul nu reprezinta un impediment, barca de viteza costand doar 452.940 de dolari.

#barca viteza Hunton XRS43, #barca super iaht, #dotari barca viteza Hunton XRS43 , #Yachting