Un super-iaht pe post de casa. Te atrage ideea?

Sambata, 14 Ianuarie 2017, ora 00:00
4316 citiri
Un super-iaht pe post de casa. Te atrage ideea?
Foto: Yacht Harbour

Smooth este un proiect care apartine designerului Nick Mezas, iar iahtul de 69 de metri conceput de acesta poate fi considerat o casa plutitoare in toata regula.

Practic, proprietarul super-iahtului Smooth va avea ocazia de a se instala in apartamentul principal al navei cu tot cu biroul personal, anunta Luxatic.

Designerul a lucrat indeaproape cu echipa de arhitecti navali de la Van Oossanen, rezultatul fiind o ambarcatiune rapida, stabila si eleganta.

Intr-adevar, iahtul Smooth este gandit sa ofere proprietarului sau sansa de a-si muta biroul si resedinta de pe uscat pe mare pentru cateva luni bune, timp in care poate combina in mod fericit placutul cu utilul.

Astfel, apartamentul principal de pe nava este pozitionat in imediata vecinatate a unui birou si a unei sali private de cinema. Mai mult, o garderoba de dimensiuni generoase ii va permite sa isi aseze pe rafturi si pe umerase atat tinutele office si de seara, cat si unele obiecte vestimentare mai lejere.

Dar, acestea sunt doar amanunte care tin de modul de viata al fiecaruia. Cert este ca vasul promite sa fie unul extrem de confortabil, indiferent de conditiile meteo in care va fi nevoit sa navigheze.

Viteza maxima atinsa de Smooth este de 20 de noduri, iar autonomia sa poate atinge 5.000 de mile nautice la o viteza de croaziera de 14 noduri.

Dotarile includ un garaj si un spatiu pentru alte echipamente nautice, un salon si un beach club numai bun pentru distractiile din weekend.

Alti 12 pasageri pot urca oricand la bord, de siguranta si nevoile lor urmand sa se ocupe cei 14 membri ai echipajului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#yachting, #superiaht Smooth, #ambarcatiuni lux , #Yachting