Vezi cum arata cel mai nou iaht de familie Azimut cu motor de Volvo

Sambata, 20 Mai 2017, ora 00:00
5564 citiri
Vezi cum arata cel mai nou iaht de familie Azimut cu motor de Volvo
Foto: Luxatic

Prin iahtul de mici dimensiuni Azimut S7, italienii de la Azimut Yachts par sa fi gasit reteta perfecta pentru un sezon estival maritim memorabil.

Noua ambarcatiune de lux pregatita sa cucereasca inimile navigatorilor amatori arata superb si va fi gata de lansare in doar doua luni, anunta Luxatic.

Azimut S7 este un iaht care nu exceleaza prin dimensiuni remarcabile, dar care face tot farmecul unei croaziere cu familia sau cu un grup restrans de prieteni.

Iar cei 21,3 metri lungime ai ambarcatiunii sunt decorati intr-un stil care te va face sa te simti ca acasa, indiferent de coordonatele citite prin GPS.

Notele de lux si confort se regasesc la tot pasul, dar aspectul lor familiar degaja o caldura pe care nu o vei regasi decat in locuinta ta moderna de pe tarm.

Azimut S7 poate lua la bord maxim 8 pasageri care se vor simti perfect in decorul realizat din lemn nobil, fibra de carbon, hublouri de dimensiuni mari si elemente metalice cromate.

Mai mult, vasul va fi o adevarata surpriza pentru iubitorii de viteza, sistemul de propulsie IPS de la Volvo aruncand nava pe valuri cu o viteza maxima de 35 de noduri.

Un interior elegant si modern in acelasi timp, precum si spatiile bine definite de pe punte, laolalta cu performantele tehnice ale navei, fac din Azimut S7 o tentatie pe care vei vrea sa o ai sub control pentru escapadele pe valuri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iaht Azimut S7, #ambarcatiuni lux, #nava viteza, #yachting , #Yachting