Vezi cum arata cel mai nou velier de lux produs de Beneteau (Video)

Sambata, 02 Aprilie 2016, ora 00:00
6422 citiri
Vezi cum arata cel mai nou velier de lux produs de Beneteau (Video)
Foto: Beneteau

Beneteau, celebrii constructori de ambarcatiuni din Franta, se pregatesc sa aduca pe piata un velier de lux cu caracteristici de iaht stilat si accesibil ca pret, daca ne raportam la iahturile de genul acesta, desigur, care costa de obicei cateva milioane de euro sau dolari.

Oceanis Yacht 62, ambarcatiunea aflata in lucru la santierele companiei franceze, cocheteaza cu stilul modern italian, dand dovada de un bun gust desavarsit in decorarea interiorului si a puntii, iar pretul de plecare al navei este 670.000 dolari, potrivit Luxatic.

Costa cat o super-masina sport, dar se arata infinit mai generos cu spatiul pus la dispozitia calatorilor. Cam acesta poate fi descrierea raportului pret/calitate pentru velierul Oceanis Yacht 62.

Conceptul ambarcatiunii cu vele este inspirat de vasele cu motor create de acelasi constructor si, cu siguranta, vei fi uimit de caracteristicile navei.

Carena navei este decupata pentru a face loc unui hublou alungit care acopera aproape intreaga lungime a partilor laterale ale vasului, oferind o luminozitate excelenta in cele trei cabine si in garajul din cala.

Interiorul este realizat sub indrumarea designerului Pierangelo Andreani, imbratisand note stilistice si decorative moderne din designul italian, cu nuante care creeaza o atmosfera familiara, si o buna combinatie intre lemnul natural si elementele metalice.

Velierul beneficiaza de o punte incapatoare, cu sase canapele de plaja dispuse la prora, un loc de relaxare sau de servit masa in partea de la pupa si un salon acoperit in vecinatatea cabinei timonierului de la mijlocul puntii.

Trapa de acces in garajul din cala poate servi, de asemenea, pe post de trambulina, iar in interior poti alege sa depozitezi o salupa cu motor sau skijet-uri care te pot purta catre tarmul insulelor pe care vrei sa le vizitezi.

Cu o lungime de aproape 19 metri si o linie de plutire joasa, Oceanis Yacht 62 promite sa fie un adevarat cal naravas pe ape atata vreme cat ai vant bun din pupa.

#ambarcatiune lux, #iaht velier Oceanis 62, #pret iaht Oceanis 62 , #Yachting