Vezi cum arata superiahtul F65, semnat de Marco Ferrari

Sambata, 05 August 2017, ora 00:00
5011 citiri
Vezi cum arata superiahtul F65, semnat de Marco Ferrari
Foto: Extravaganzi

Marco Ferrari, cofondator al studioului de design Ferrari Franchi, este si omul din spatele proiectului F65, un superiaht cu o infatisare greu de dat uitarii.

Ambarcatiunea de 65 de metri are o carena realizata in intregime din otel, ceea ce ii da o alura de nava militara, remarca Extravaganzi.

Suprastrucura iahtului, realizata din aluminiu, contribuie si ea la imaginea generala a ambarcatiunii, pentru un privitor din afara nava aratand ca un bloc compact.

La interior insa, lucrurile se schimba radical, caci 65 de metri lungime ai puntii reprezinta un spatiu extrem de generos, pe care designerul a stiut sa il puna foarte bine in valoare.

Ambarcatiunea poate lua la bord 12 oaspeti, spatiile de cazare fiind reprezentate de 5 cabine si un apartament VIP.

Salonul principal al navei este de dimensiuni remarcabile, iar spatiul este extins cu ajutorul unor balcoane retractabile, care iti permit sa te bucuri de privelistea marii in timp ce servesti masa.

Puntea inferioara a navei ofera loc pentru cabinele echipajului, membrii acestuia avand aici toate dotarile de care au nevoie, inclusiv o sala de sport. Este si normal, daca ne gandim ca nava are nevoie de 19 persoane care sa faca toate muncile la bord.

Spatiile exterioare sunt insa punctul forte al iahtului conceput de Ferrari, nava avand doua zone de plaja cu piscine, un mini-spa cu jacuzzi si un beach club de dimensiunile unui teren de sport.

Viteza de croaziera este de 15 noduri, motorizarea vasului fiind asigurata de doua propulsoare CAT 3512C.

#superiaht F65, #ambarcatiuni lux, #yachting , #Yachting