Viata e o vacanta de lux in mijlocul marii: iahtul Dreamline 26

Sambata, 28 Februarie 2015, ora 00:00
3986 citiri
Viata e o vacanta de lux in mijlocul marii: iahtul Dreamline 26
Foto: Ocean of News

Dreamline 26 este alegerea perfecta, daca-ti doresti ca orice moment petrecut la bordul vasului sa fie la fel de memorabil ca o vacanta extravaganta.

"O bijuterie!", aceasta este concluzia trasa de criticii care au apucat sa experimenteze senzatiile vietii la bordul noului iaht Dreamline.

Vasul de lux este un exemplu de cochetarie nautica si eleganta transpuse intr-un iaht de numai 24 de metri lungime.

Insa, pe cat de mic se arata Dreamline 26, pe atat de bogat este in dotari si finisaje de lux, observa reporterii Ocean of News.

Design impecabil

In primul rand, spatiul interior este bine pus in valoare de peretii din sticla, care asigura o luminozitate perfecta saloanelor.

Culorile neutre de la interiorul vasului alternand intre crem, auriu si nuante de maron deschis iti dau senzatia de liniste din momentul in care urci la bord.

Nava poate lua la bord pana la 10 pasageri, conditiile fiind impecabile pentru oricare dintre oaspeti.

Baile sunt placate cu marmura, salonul interior este dublat de o eleganta camera de relaxare in care poti viziona un film, iar cabina principala ofera luxul unui apartament.

Este drept ca nu ai piscina la bord, dar un jacuzzi este amplasat pe puntea de comanda, alaturi de minibar si terasa in aer liber.

O zona de plaja este amenajata la prora, iar un compartiment etans de la pupa ascunde o salupa rapida pentru transportul la tarm sau pentru plimbari in ape mai putin adanci.

Dreamline 26 se conduce la fel de usor ca o barca de viteza, nefiind imperios necesara angajarea unui echipaj.

Cu toate acestea, 3 cabine pentru membrii echipajului si personalul auxiliar sunt amplasate in partea inferioara a navei.

Este un vas de lux menit sa-ti ofere intimitatea ravnita, iar intregul sau aspect emana un rafinament de inalta clasa.

Vasul este deja anuntat ca una dintre vedetele Festivalului de Yachting de la Cannes din toamna aceasta.

Forma carenei este una de tip lama, pentru a oferi o viteza superioara vasului de lux.

Motorizarea este diesel, cu sase rezervoare amplasate inteligent la interiorul carenei, pentru a oferi stabilitate vasului, dar la comanda se poate opta si pentru versiunea hibrid, cu motor electric Siemens.

#iaht Dreamline 26, #dotari iaht Dreamline, #prezentare iaht lux , #Yachting