Xtender, iahtul hibrid cu veleitati uluitoare. Merita sa astepti lansarea lui (Video)

Sambata, 30 Aprilie 2016, ora 00:00
3827 citiri
Xtender, iahtul hibrid cu veleitati uluitoare. Merita sa astepti lansarea lui (Video)
Foto: Xtenders

Inca nu esti decis daca vrei o salupa de viteza sau un mini-iaht pentru croaziere de weekend? Niste designeri olandezi au dat deoparte aceasta dilema prin noul lor proiect de ambarcatiune: iahtul hibrid Xtender.

Conceptul constructorilor olandezi combina in mod inteligent caracteristicile unei salupe de viteza si designul unui mini-iaht de vacanta, Xtender dovedindu-se o ambarcatiune versatila, remarca revista Luxatic.

Micul vas de doar 9,3 trei metri este deocamdata doar in stadiul de concept, dar ar putea zburda pe valuri cat de curand, Xtender fiind atractiv pentru iubitorii de sporturi nautice care vor sa isi petreaca weekendul intr-un mod relaxant.

Ambarcatiunea are atuul unui acoperis retractabil, care poate fi montat in trei pozitii diferite, lasand libera puntea si salonul interior, acoperind doar salonul sau inchizandu-se total pentru a oferi confortul unei limuzine acvatice.

Intr-un fel, iahtul tau hibrid poate fi privit ca o decapotabila acvatica multifunctionala. La o viteza de 39 de noduri, Xtender concureaza cu multe dintre ambarcatiunile de lux supermotorizate.

In acelasi timp, dotarile salonului interior rivalizeaza cu cele ale unui iaht de clasa superioara, in ciuda spatiului restrans de care dispui. Sa nu uitam, totusi, ca Xtender este conceput ca o ambarcatiune pe care sa petreci o zi sau doua.

Modul in care este conceput mini-iahtul Xtender garanteaza si o buna separare a spatiului util si a celui folosit pentru activitati distractive outdoor.

Plafonul retractabil se poate transforma intr-o excelenta trambulina, in vreme ce zona de la pupa, doata cu fotolii, ramane intotdeauna un perimetru destinat relaxarii in aer liber.

12 persoane pot fi luate la bord in cazul unei croaziere de o singura zi. Pentru itinerarii ceva mai lungi ramane sa te multumesti insa cu locuri ceva mai restranse, micuta nava jucand cel mai bine rolul unei ambarcatiuni a iubirii pentru un cuplu solitar.

#ambarcatiune lux, #mini iaht Xtender, #concept iaht hibrid , #Yachting