Reuniune de urgenta G7

Duminica, 07 August 2011, ora 13:03
1135 citiri
Reuniune de urgenta G7

Cele mai mari sapte economii ale lumii vor convoca o conferinta telefonica de ugenta intre ministrii finantelor si guvernatorii bancilor centrale, luni, inainte de deschiderea burselor asiatice, conform Mediafax.

Ministrul japonez al Finantelor, Yoshishiko Noda, va promite in teleconferinta ca Japonia va continua sa investeasca in titluri de trezorerie americane, scrie Kyodo, fara a preciza sursele informatiilor.

 

Ministrii vor discuta masuri de prevenire a turbulentelor pe pietele financiare, in contextul problemelor din Statele Unite si Europa, noteaza agentia nipona. 

 

Surse guvernamentale japoneze au declarat anterior ca liderii finantelor din tarile G7 vor participa la o teleconferinta de urgenta, probabil inainte de deschiderea burselor asiatice de luni, pentru a discuta despre crizele datoriilor de stat din Europa si Statele Unite. 

Standard & Poor's (S&P) a redus vineri seara ratingul Statelor Unite pentru prima data in istorie, de la AAA la AA+, acuzand pe de o parte dezechilibrele fiscale si datoria de stat si, pe de alta parte, neintelegerile de pe scena politica americana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările De Construcții, In Scădere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul lucrărilor de construcții a scăzut ca serie bruta cu 10.8% si ca serie ajustata sezonier cu 11.8% fata de...
Inflația din zona euro – TradeVille
Inflația din zona euro – TradeVille
Cifra De Afaceri Din Industrie Se Majorează La finalul primelor 2 luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie s-a majorat cu 5.4% fata de aceeași perioada a anului anterior, datorita...
#criza, #rating sua, #cadere bursa, #bursa , #stiri Standard Poor s