Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Banca Mondiala ii acorda un termen de o saptamana lui Wolfowitz pentru a raspunde la acuzatiile de nepotism

Banca Mondiala ii acorda un termen de o saptamana lui Wolfowitz pentru a raspunde la acuzatiile de nepotism
Consiliul de administratie al Bancii Mondiale /BM/ i-a acordat inca o saptamana lui Paul Wolfowitz, presedintele institutiei financiare internationale, pentru a raspunde la acuzatiile de nepotism lansate la adresa sa, potrivit unui comunicat difuzat miercuri seara la Washington de BM.

'Administratorii s-au reunit astazi /miercuri/ pentru a lua in discutie o cerere a presedintelui de a avea mai mult timp pentru a comenta raportul intermediar al grupului ad hoc, care i-a fost remis pe 6 mai. Ei l-au informat pe presedintele BM ca accepta recomandarea grupului de a extinde pana la 11 mai perioada prevazuta pentru ultimele comentarii', se afirma in comunicatul BM.

Dupa ce a primit duminica seara raportul comitetului desemnat pentru examinarea acuzatiilor lansate la adresa sa, Wolfowitz s-a vazut in situatia de a avea la dispozitie doua zile pentru a da un raspuns. El a cerut apoi un termen de cel putin cinci zile pentru a examina documentul.

'Administratorii l-au informat pe presedintele BM ca va avea posibilitatea de a se intalni cu ei pe 15 mai, dupa-amiaza, pentru a-si exprima personal punctul de vedere, daca el doreste aceasta', se precizeaza in comunicatul BM, ceea ce face sa ajunga la o saptamana termenul acordat lui Wolfowitz.

Bloombiz

(Sursa: Rompres)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 596 ori