De ce a intrat Cezar Coraci cu forta in sediul UGIR-1903

Miercuri, 14 Septembrie 2011, ora 15:37
2578 citiri
De ce a intrat Cezar Coraci cu forta in sediul UGIR-1903

Fostul presedinte al UGIR-1903, Cezar Coraci, a fortat miercuri intrarea in sediul Uniunii Generale a Industriasilor din Romania, precizand ca vrea sa isi recupereze bunurile personale, actiune care a dus la altercatii intre sustinatorii vechii si actualei conduceri a Uniunii, potrivit NewsIn.

"Un grup de salariati ai UGIR, cu carti de munca, sunt impiedicati sa vina la locul de munca. Aici sunt niste domni care nu au nici o calitate si au ocupat ilegal cladirea. La etajul doi sunt bunurile mele personale, inclusiv buletinul, pe care vreau sa le recuperez", a declarat Coraci.

In urma altercatiilor dintre sustinatorii vechii si actualei conduceri a Uniunii, o persoana a fost ranita, iar la fata locului a venit si Politia.

La randul sau, actualul presedinte al UGIR - 1903, Marius Opran, a declarat: "Fostul presedinte Coraci nu mai este membru al UGIR, fiind exclus in cadrul adunarii generale ordinare din data de 30 mai pentru fapte foarte grave, respectiv incalcarea prevederilor unor contracte cu finantare europeana, pentru care exista sesizare penala facuta DNA-ului. Mandatul de presedinte al dansului a expirat la 24 august 2010. Foloseste o hartie eliberata de un organ administrativ caruia nu i-a prezentat situatia reala, ci un caz ipotetic si a cerut un punct de vedere juridic. Bineinteles ca actualul organ administrativ, deci nu justitia, i-a dat o hartie din care practic nu se intelege nimic, dar pe care dansul o foloseste si, prin impostura, spune ca este in continuare presedinte al UGIR 1903."

La inceputul lunii mai, Colegiul Director al Confederatiei Patronale Nationale UGIR-1903, reunit in sedinta extraordinara, l-a suspendat din functie pe Cezar Coraci, numindu-i presedinte interimar al uniunii pe Marius Eugen Opran si presedinte executiv pe Constantin Vasile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#ugir 1903, #cezar coraci, #intrare forta ugir 1903 , #Administrator