Franklin Templeton va administra Fondul Proprietatea

Luni, 07 Septembrie 2009, ora 14:04
1385 citiri
Franklin Templeton va administra Fondul Proprietatea

Actionarii Fondului Proprietatea au aprobat luni, de la prima convocare a adunarii generale, contractul de administrare cu fondul american de investitii Franklin Templeton, in contextul in care reprezentantii actionarului majoritar al Fondului, Ministerul Finantelor, au fost prezenti la adunare.

Actionarii FP au votat astfel toate punctele de pe ordinea de zi a adunarii generale ordinare, cu voturile a 99% din actionarii prezenti in sala.

"Ministerul de Finante a avut cateva obiectii, in legatura cu contractul, insa acestea s-au referit la anumite formulari tehnice, si nu de fond", a declarat un actionar al Fondului.

Totodata, reprezentantii Franklin Templeton estimeaza ca, odata cu aprobarea contractului de administrare, actiunile Fondului Proprietatea vor fi listate pe Bursa in aproximativ un an.

Fidelis intra la tranzacționare – TradeVille
Fidelis intra la tranzacționare – TradeVille
Made In Romania Bursa de Valori București lansează o noua ediție a programului Made in Romania, dedicat companiilor antreprenoriale. In acest an, programul își propune sa identifice 15...
Rata șomajului se menține la 5.6% la finalul anului 2023 – TradeVille
Rata șomajului se menține la 5.6% la finalul anului 2023 – TradeVille
Volumul Cifrei De Afaceri Din Serviciile Prestate, In Creștere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul cifrei de afaceri din serviciile de piața prestate populației a crescut, ca serie...
#administrare, #bursa, #finante, #fondul, #franklin, #proprietatea, #templeton , #Administrator