Garda financiara a dat amenzi de 1 milion de euro, intr-o saptamana

Miercuri, 02 Decembrie 2009, ora 12:11
1695 citiri
Garda financiara a dat amenzi de 1 milion de euro, intr-o saptamana

Garda Financiara  a atras la buget, din amenzi, aproape 4,3 milioane lei (1 milion euro)  si a confiscat bunuri de aproape 700 000 de lei, in urma a 3.492  de controale, in perioada 16-22 noiembrie, a anuntat Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

Din totalul amenzilor aplicate de Garda Financiara, ANAF a incasat  2,3 milioane lei, In plus, din actele de control incheiate, 76 de dosare au fost inaintate organelor de urmarire penala, pentru un prejudiciu total de 4,9 milioane lei, relateaza NewsIn.

Controalele desfasurate de comisarii Garzii Financiare au vizat respectarea disciplinei financiar-fiscale, a normelor de comert, realitatea si legalitatea operatiunilor comerciale, precum si monitorizarea achizitiilor intracomunitare.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) este o institutie publica din subordinea Ministerului Finantelor Publice, in cadrul careia functioneaza Garda Financiara, Autoritatea Nationala a Vamilor, directiile generale ale finantelor publice judetene, Directia Generala a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti si Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili.

 

Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
#Garda Financiara, #ANAF, #amenzi , #Administrator