Nicolae Vidu si-a dat demisia din Rompetrol Well Services, pentru a elimina speculatiile

Joi, 05 Februarie 2009, ora 17:00
1921 citiri
Nicolae Vidu si-a dat demisia din Rompetrol Well Services, pentru a elimina speculatiile

Nicolae Vidu a demisionat din functia de administrator al Rompetrol Well Services, pentru a elimina toate speculatiile privind legatura Rompetrol - Sterling Resources si Midia Resources, a anuntat compania Rompetrol printr-un comunicat de presa.

"Din respect pentru companie, dar si pentru a elimina toate speculatiile privind legatura Rompetrol - Sterling Resources/Midia Resources, Nicolae Vidu a decis sa demisioneze din pozitia de administrator al Rompetrol Well Services, companie listata din 1998 la Bursa de Valori Bucuresti", anunta Rompetrol.

Nicolae Vidu are o experienta profesionala de peste 35 de ani in geologie si explorare si a fost ales in 2007 in functia de administrator al Rompetrol Well Services, alaturi de alte 2 persoane.

"Pozitia detinuta de acesta nu contravine legilor in vigoare, iar astfel de situatii le putem gasi atat in Romania cat si in strainatate", potrivit reprezentantilor Rompetrol.

Postul de televiziune Realitatea TV, care cita Business Standard, a anuntat ieri ca Nicolae Vidu este romanul care apare in posturi de conducere in doua firme care au afaceri cu petrol la Marea Neagra, fiind atat administrator al Rompetrol Well Services SA cat si director general adjunct al reprezentantei in Bucuresti al Sterling Resources Limited .

Potrivit Realitatea TV,  Nicolae Vidu este aministrator al Rompetrol Well Services si director general adjunct la Midia Resources. Vidu a declarat ca lucreaza la Sterling din anul 2000. Stephen Birrell, director general al Midia Resources, a declarat ca Vidu este director adjunct al companiei, acesta lucrand pentru Sterling Resources din 1997.

Fostul premier, Calin Popescu Tariceanu, a declarat la Realitatea TV ca nu cunostea ca ar exista o legatura intre cele doua firme. "Care-i legatura cu Patriciu? Intrebati-l pe domnul Patriciu, ca nu-i angajatul meu. Ce sa fac eu, sa discut despre un angajat al lui Sterling, ce legatura am eu cu asta in calitate de fost prim ministru?".

Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
#patriciu, #rompetrol, #sterling, #vidu , #Administrator