Romatsa estimeaza o cifra de afaceri de 569,3 milioane lei in 2008

Marti, 19 August 2008, ora 13:51
1497 citiri
Romatsa estimeaza o cifra de afaceri de 569,3 milioane lei in 2008

Romatsa estimeaza pentru 2008 o cifra de afaceri de 569,3 milioane lei, in crestere cu 21,3% fata de cifra de afaceri raportata anul anterior, au declarat pentru NewsIn reprezentantii companiei. "Anul trecut am inregistrat o cifra de afaceri de 469,2 milioane lei, iar pentru 2008 estimam cresterea afacerilor pana la 569,3 milioane lei. Cifra estimata include si  prognoza veniturilor realizata impreuna cu Organizatia Europeana pentru Siguranta Navigatiei Aeriene (Eurocontrol) a carei membra este si Romania.", au declarat reprezentantii Administratiei Romane a Serviciilor de Trafic Aerian ( Romatsa).


Romatsa, infiintata in decembrie 1991, realizeaza functiunile specifice legate de managementul traficului aerian/serviciile de navigatie aeriana si se aflã sub autoritatea Ministerului Transporturilor.


Romatsa are ca obiect principal de activitate exploatarea spatiului aerian al Romaniei si furnizarea de servicii de navigatie aerianã, incluzand servicii de trafic aerian, servicii de comunicatii aeronautice, navigatie si supraveghere in domeniul aeronautic, servicii meteorologice aeronautice, servicii de cãutare si salvare, servicii de informare aeronautica, precum si coordonarea operatiunilor de cautare si salvare a aeronavelor aflate in pericol si a supravietuitorilor unui accident de aviatie produs in regiunea de informare a zborurilor FIR- Bucuresti.


La sfarsitul anului 2007, Romatsa avea un numãr de 1.848 de salariati, inregistrandu-se o scãdere cu 1,2% fata de sfarsitul anului precedent.


In 2007, utilizarea spatiului aerian roman a crescut cu 3,9% fata de anul anterior, cu crestere semnificativa in zona terminala generata de evolutia favorabila a mediul de afaceri si dezvoltarile economice regionale.


Finalizarea conceptului operational, implementarea blocului functional de spatiu aerian romano-bulgar Danube FAB, lansarea proiectului privind implementarea unui sistem de e-management in Romatsa  si construirea fundamentelor pentru anului 2010 reprezinta  prioritatile majore ale companiei pentru urmatorii ani.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...