Eureko Pensii isi reduce capitalul social cu 20%

Duminica, 11 Septembrie 2011, ora 20:58
1840 citiri
Eureko Pensii isi reduce capitalul social cu 20%

Actionarii Eureko Pensii au decis, intr-o sedinta din 5 iulie, reducerea capitalului social cu 23,72 milioane lei, la 94,13 milioane lei, prin scaderea valorii nominale a unei actiuni de la 179.110 lei la 143.060 lei, potrivit NewsIn.

Inainte de reducere, Eureko Pensii avea un capital social de 117,85 milioane lei.

Actionarii societatii au decis reducerea capitalului social avand in vedere faptul ca "activul net al societatii, determinat ca diferenta intre totalul activelor si totalul datoriilor acesteia s-a diminuat la mai putin de jumatate din valoarea capitalului social subscris, constatat ca atare prin situatiile financiare la 31 decembrie 2010", se mentioneaza in document.

In urma reducerii capitalului social, Eureko BV detine 99,39%, din capitalul social, iar Achmea Holding NV 0,61% din capitalul social.

Eureko Pensii este prezent pe segmentul de pensii private obligatorii (pilonul II), dar si pe segmentul de pensii facultative (pilonul III).

Pe pilonul II, Eureko Pensii administra la finalul lunii iulie active de 307,7 milioane lei si avea 385.116 clienti. Pe acest segment, Eureko Pensii ocupa locul al cincilea dupa active, in conditiile in care pe piata activeaza noua administratori.

Pe pilonul III, Eureko Pensii gestiona active de aproape doua milioane lei si avea 3.635 clienti la finalul lunii iulie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#eureko pensii, #reducere capital social, #actiuni, #eureko , #Capital social