Libra Bank a implementat portalul pentru SuperMEDICI

Marti, 20 Ianuarie 2009, ora 13:07
1785 citiri
Libra Bank a implementat portalul pentru SuperMEDICI

Libra Bank- "Banca Profesiilor Liberale" a finalizat implementarea portalului PaginaMedicala.ro, care are scopul de a crea o comunitate virtuala pentru dialog profesional intre SuperMEDICI, dar si de a facilita contactele de afaceri intre cabinetele medicale si furnizorii de echipamente specializate.

Continuand sa sprijine sectorul medical, Libra Bank urmareste ca, prin noul produs online PaginaMedicala.ro, sa puna la dispozitia profesionistilor din aria medicala (medici, rezidenti, studenti) un cadru de comunicare electronica in care acestia pot schimba cunostinte, noutati si experiente.

Medicii isi pot configura profile proprii, pot posta informatii despre ei si subiecte de dezbatere profesionala, se pot afilia la grupurile virtuale de pe portal. Se pot publica anunturi si oferte, simplificandu-se astfel procedura de cautare si comandare a echipamentelor medicale.


Cateva din avantajele medicilor care utilizeaza portalul PaginaMedicala.ro creat de Libra Bank sunt:


• informatii in timp real

• continut selectat, relevant pentru medici

• resurse profesionale si educationale din domeniul medical

• detalii despre manifestari stiintifice medicale

• acces la consultanta juridica in problemele de interes medical


PaginaMedicala.ro are o forma prietenoasa, usor de folosit si logica, incluzand urmatoarele sectiuni:


• Calendar de evenimente - actualizat constant cu informatii despre cele mai noi si importante manifestari stiintifice la care medicii pot participa.

• Stiri - noutati din sfera medicala, in timp real, pe tot parcursul zilei, atat din surse proprii ale bancii, cat si achizitionate de la agentii de presa.

• Anunturi - sectiune prin care furnizorii de echipamente medicale isi pot face cunoscuta oferta, intrand in legatura directa cu medicii interesati.

• Profile medici - sectiune prin care medicii isi pot face cunoscuta activitatea, atat pentru comunitatea medicala, cat si pentru pacienti si jurnalisti

• Consultanta - medicii pot pune intrebari unui avocat care le va clarifica nelamuriri si intrebari de natura juridica legate de activitatea medicala si de afacerile medicale.

• Finantari - Libra Bank prezinta produse financiare destinate medicilor si furnizorilor de echipamente medicale

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...