Codrut Seres, numit presedintele Antena 1 si Intact Production

Miercuri, 23 Iunie 2010, ora 17:28
3211 citiri
Codrut Seres, numit presedintele Antena 1 si Intact Production

Fostul ministru al Economiei Codrut Seres a fost numit presedintele companiilor Antena 1 SA si Intact Production SA, el fiind, totodata, membru al Consiliului de Administratie al Antena 3 SA, conform Monitorului Oficial, citat de Mediafax.

Potrivit MO din 21 iunie, incepand cu 1 iunie 2010, SC TV Antena 1 SA este condusa, cu un mandat de 4 ani, de un consiliu de administratie format din Ioan-Codrut Seres - presedinte, Sorin Oancea - membru, George-Sorin Alexandrescu - membru/ director general, Pompiliu-Sorin Stoian - membru si Gabriel-Cristian Arsene - membru.

Tot incepand cu 1 iunie, au fost revocati la cerere din consiliul de administratie al societatii Ion Darasteanu, George-Daniel Matiescu si Cristian Marian Mihalache.

Conform Registrului Comertului, actionarii societatii SC TV Antena 1 SA sunt persoanele fizice Lazar Mihai (10%), Anca Raluca Gheorghe (5%), Voiculescu Camelia Rodica (40,491%), Voiculescu Corina Mirela (35,491%) si persoanele juridice Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei (4,532%) si Grivco SA (4,4861969869%).

Pe de alta parte, Codrut Seres a fost numit, tot incepand cu 1 iunie, cu un mandat de 4 ani, presedintele Intact Production SRL. Astfel, Consiliul de Administratie al societatii este format din: Ioan-Codrut Seres - presedinte, Sorin Oancea - membru, Irina Radu - membru/ director general, Pompiliu-Sorin Stoian - membru si Gabriel-Cristian Arsene - membru.

Totodata, in Adunarea Generala din 18 mai s-a luat act de incetarea raporturilor contractuale dintre societate si Ioan Laura Pasca.

De asemenea, au fost revocati la cerere din consiliul de administratie al societatii Ion Darasteanu, Florin Nicoara si Irma Ene.

Pe de alta parte, Intact Production SA si-a majorat capitalul social de la 950.775 lei la 950.790 de lei, prin emiterea unui numar de 15 noi actiuni nominative, in valoare de 1 leu fiecare, care au fost oferite spre subscriere actionarilor societatii, conform cotelor de detinere la capital.

Actionarii Intact Production SA sunt Voiculescu Camelia Rodica (35,4989%), Voiculescu Corina Mirela (35,4989%) si Grupul Industrial Voiculescu si Compania (Grivco) SA (29,0022%).

Societatea Antena 3 SA este condusa, din 1 iunie, de un consiliu de administratie format din Sorin Oancea - presedinte, Emanuel-Mihai Gadea - membru/ director general, Ioan-Codrut Seres - membru, Pompiliu-Sorin Stoian - membru si Gabriel-Cristian Arsene - membru.

Mandatul CA al Antena 3 expira la 31 mai 2014.

Pe de alta parte, au fost revocati la cerere din consiliul de administratie al societatii Ion Darasteanu si Lazar Mihai.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un director al FMI transmite că nu există riscul unei recesiuni globale. "În acest moment, va fi nevoie de mult pentru a deraia această economie"
Un director al FMI transmite că nu există riscul unei recesiuni globale. "În acest moment, va fi nevoie de mult pentru a deraia această economie"
Unul dintre cei mai importanţi economişti ai Fondului Monetar Internaţional a semnalat un risc redus de recesiune globală, în ciuda zgomotelor continue de incertitudine geopolitică,...
Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft a anunțat recent că va separa aplicația Teams de suita Microsoft 365, decizie luată pentru a evita complicatiile legale și pentru a oferi claritate clienților, conform...
#antena, #codrut, #intact, #production, #seres , #Registrul comertului