Apple isi inchide magazinele pentru a-l comemora pe Steve Jobs

Miercuri, 19 Octombrie 2011, ora 09:56
1194 citiri
Apple isi inchide magazinele pentru a-l comemora pe Steve Jobs
Steve Jobs

Apple va inchide magazinele sale de retail, miercuri, pentru cateva ore, pentru ca angajatii sa poata urmari o manifestare de comemorare a fondatorului Apple, Steve Jobs, dupa cum informeaza o persoana din cadrul familiei.

Memorialul va avea loc la ora 10. a.m. ( ora Romaniei - n.r.) la sediul Apple din Cupertino si a fost anuntat angajatilor printr-un email inca de saptamana trecuta, de catre CEO-ul Apple, Tim Cook. Acest eveniment este privat, fiind destinat exclusiv angajatilor companiei, relateaza Associated Press.

Un alt memorial privat pentru comemorarea lui Steve Jobs a avut loc duminica, la Biserica Memoriala Stanford University, iar Apple a declarat ca nu va tine niciun serviciu public.

Steve Jobs a decedat pe 5 octombrie, la 56 de ani, in urma cancerului pancreatic cu care se lupta din 2004. In 2009, Jobs a suferit un transplant de ficat, iar in ianuarie 2010 a fost nevoit sa isi intrerupa din nou activitatea pentru ingrijiri medicale. Din august 2010, Jobs s-a retras de la conducerea Apple, predand fraiele conducerii lui Tim Cook, actualul CEO al companiei.

Steve Jobs a fost o persoana vizionara care a pus bazele Apple in garajul parintilor sai din Silicon Valley, alaturi de prietenul sau Steve Wozniak, in 1976. In 1985, Jobs a parasit compania, in urma unui conflict cu directorul executiv de atunci, John Sculley, insa Jobs a revenit ca director executiv interimar in 1997, cand compania se confrunta cu dificultati financiare.

De-a lungul timpului, Steve Jobs a condus compania imprimandu-i o ascensiune remarcabila, care a cuprins lansarea popularelor produse : iPhone, iPad si iPod. Moartea sa a survenit la o zi dupa ce Apple a anuntat lansarea celui mai recent smartphone al sau, iPhone 4S, care a fost pus in vanzare de saptamana trecuta.

De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
#Steve Jobs comemorare Apple, #magazine Apple inchise , #Apple