Apple prezinta ceremonia in cinstea lui Steve Jobs - VIDEO

Marti, 25 Octombrie 2011, ora 13:27
1687 citiri
Apple prezinta ceremonia in cinstea lui Steve Jobs - VIDEO
Sediul Apple din Cupertino, California/ Sursa: Apple.com

Apple a publicat, pe pagina sa oficiala, filmarea evenimentului de comemorare a vietii lui Steve Jobs care a avut loc in 19 octombrie, la sediul companiei din California. Evenimentul a fost unul privat si, dupa zile intregi de asteptare, filmarea a ajuns si in fata publicului larg.

Tim Cook, Al Gore si Jonathan Ive, sute de angajati Apple, dar si Coldplay, formatia preferata a lui Steve Jobs au fost prezenti la festivitatea de comemorare a vietii lui Steve Jobs, fostul CEO, pentru care au avut numai cuvinte de lauda.

"Ultimele doua saptamani au fost pentru mine cele mai triste din viata mea", si-a inceput discursul Tim Cook, cel care a preluat scaunul de CEO al Apple, si cel care a mediat intregul eveniment de la sediul Apple din Cupertino, California.

"Steve Jobs a fost numit de catre lumea intreaga drept 'un vizionar', 'un rebel', 'un nonconformist', cel mai mare CEO si cel mai mare inovator din toate timpurile, un antreprenor autentic. Toate aceste atribute il caracterizeaza, insa cel mai extraordinar este faptul ca toate aceste elemente erau incorporate intr-un singur om: Steve Jobs", a spus Tim Cook in fata multimii.

Mai departe, cuvantul i-a revenit lui Bill Campbell, membru al boardului Apple si bun prieten cu Steve Jobs. Campbell a facut o incursiune in istoria Apple, a vorbit despre plecarea si revenirea lui Jobs in companie si l-a caracterizat succint, din perspectiva acestei intregi perioade.

"Era carismatic, punea suflet, era genial. De asemenea, l-am vazut cum a devenit un adevarat manager. Vedea lucruri pe care altii nu le puteau vedea, avea o minte incredibil de logica si a facut o sumedenie de lucruri extraoridniare precum Apple Stores, iPod, iTunes, iPhone, iPad. Ii impingea constant pe toti de la spate sa realizeze lucruri, inclusiv pe mine", isi aminteste Bill Campbell.

Un alt nume mare din board-ul Apple care i-a adus un elogiu lui Steve Jobs a fost Al Gore, fost vicepresedinte SUA si membru al conducerii Apple din 2003.

Al Gore a vorbit despre emotiile traite de intreaga lume odata cu moartea lui Steve Jobs si despre ce a insemnat acest val de emotii pentru compania Apple. Gore vorbeste despre respect, despre onoare, dar si despre dragoste.

"Jobs s-a dovedit singura persoana din intreaga lume care poate sa creeze produse tehnologice pe care oamenii le iubesc. Da, dragostea este cuvantul potrivit", a spus acesta.

Ceremonia a fost marcata de tristete si de umor, in acelasi timp, dar si de muzica si de momente de reculegere.

Jonathan Ive a fost unul dintre cei care au starnit amuzamentul si aplauzele angajatilor prezenti la eveniment, prin modul in care si-a adus aminte de Steve Jobs si minunata relatie dintre ei.

"Imi placea la nebunie modul in care stia sa asculte, imi placea la nebunie perceptia sa, sensibilitatea sa iesita din comun, dar si parerea lui precisa si stricta, chiar daca reusea sa te 'intepe' de cele mai multe ori", a spus Jontahan Ive, in fata publicului.

Formatia Coldplay a incheiat evenimentul de la sediul Apple cu o serie de cantece, cateva dintre melodiile preferate ale lui Steve Jobs

Vezi aici ceremonia in cinstea lui Steve Jobs

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#ceremonie comemorare steve jobs, #video Apple Steve Jobs , #Cariera