Cat vinde povestea de viata a lui Steve Jobs?

Vineri, 04 Noiembrie 2011, ora 09:55
1824 citiri
Cat vinde povestea de viata a lui Steve Jobs?

Biografia fondatorului Apple, Steve Jobs, s-a vandut in 379.000 de exemplare in SUA, in prima saptamana de la lansare.

Cartea, intitulata simplu, "Steve Jobs" este singura autobiografie autorizata a fostului director executiv Apple.

Scrisa de fostul editor al Time, Walter Isaacson, volumul a devenit, in ultima saptamana, cea bine vanduta carte din SUA, una din trei carti vandute fiind biografia lui Jobs, potrivit Dailymail.

De asemenea, numai dupa sase zile de cand se afla pe piata din SUA, biografia fondatorului Apple se a intrat in topul celor mai bine vandute carti, aflandu-se pe locul 18, iar specialistii sustin ca pana la sfarsitul anului va intra cu siguranta in top 10.

Walter Isaacson este singurul care a primit acordul lui Jobs pentru realizarea biografiei, si a avut parte de atentia lui deplina in ultimele lui zile de viata.

In volumul de 656 de pagini, Steve Jobs il critica pe CEO-ul Microsoft, Bill Gates, despre care spune ca "nu are imaginatie" si ca "nu a inventat niciodata nimic". "Din acest motiv, mi se pare ca ii sta mai bine facand acte de caritate decat in domeniul tehnologiei", spune fostul CEO Apple, citat in biografia sa.

Biografia lui Steve Jobs se vinde si mai bine in mediul virtual: ar putea deveni cea mai bine vanduta carte din 2011, pe Amazon.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#biografia Steve Jobs, #vanzari biografie Steve Jobs , #Cariera