Steve Jobs traieste in carti de benzi desenate

Luni, 16 Ianuarie 2012, ora 14:26
1908 citiri
Steve Jobs traieste in carti de benzi desenate

Steve Jobs, co-fondatorul Apple, este acum subiectul unei noi carti de benzi desenate. Cartea costa 4 dolari si are 32 de pagini, oferind o perspectiva mai ampla asupra vietii lui Jobs, de cand a fost adoptat, de mic, pana cand a ajuns in fruntea Apple.

Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, si Bill Gates sunt si ei subiectul principal pentru cate o carte de benzi desenate, perfecta pentru biblioteca oricarui colectionar de carti inedite. Cartea de benzi desenate despre viata lui Bill Gates va iesi pe piata in luna martie, potrivit Reuters.

Cartea de benzi desenate a fost realizata inaintea mortii lui Steve Jobs, insa nu toti fanii sunt incantati de cartile acestea, unii preferand mai degraba sa citeasca o biografie a lui Jobs.

Altii, insa, au gustat umorul si au cumparat-o imediat.

"Arta este un lucru de baza pentru umor. Puteti observa o serie de imagini marcante in legatura cu Steve Jobs, puteti vedea variante comice ale aparitiilor sale in revista Forbes, dar si o sumedenie de imagini legate de declaratiile sale din timpul vietii.

Citeste mai multe despre Apple ii ameninta cu instanta pe producatorii jucariei Steve Jobs.

Veti vedea o multime de lucruri pe care le veti recunoaste imediat si apoi veti vedea si alti oameni care au aparut in viata sa, veti vedea si alte companii, in afara de Pixar" a declarat Thor Parker, reprezentant Midtown Comics, c ompania care comercializeaza cartea.

Steve Jobs, in carti de benzi desenate

#Steve Jobs carte, #carte benzi desenate, #Steve Jobs carti , #Cariera