Bete politice in roatele lui "Sir" Steve Jobs

Marti, 01 Martie 2011, ora 13:36
2050 citiri
Bete politice in roatele lui "Sir" Steve Jobs

La interventia fostului premier britanic Gordon Brown, lui Steve Jobs i s-a refuzat titlul de cavaler in 2009, noteaza The Telegraph. 

Jobs fusese propus de membrii parlamentului Marii Britanii pentru serviciile aduse tehnologiei, revolutionand domeniul IT cu gadgeturi precum iPhone sau iPad, care au declansat o "explozie" a internetului mobil.

"Niciun alt CEO nu a ridicat desginul la rang de componenta cheie a tuturor produselor sale", a declarat un fost membrul al Parlamentului, citat de Telegraph.

Compania Apple a fost informata de propunere si si-a dat acceptul insa intregul proces a fost oprit de premierul britanic.

In 2005, i s-a acordat titlul de cavaler lui Bill Gates, rivalul de-o viata a lui Jobs. Si prietenul sau, Bono de la U2, a fost onorat cu acest titlu onorific.

Ghinionul lui Steve Jobs a fost ca a refuzat sa participe o conferinta a Partidului Laburist, din care facea parte si Gordon Brown, prim ministru la acea vreme.

Participarea lui Jobs, un superstar al tehonologiei si al business-ului, ar fi fost vazuta ca o "lovitura de imagine" pentru Brown.

Steve Jobs se afla in concediu medical pe termen nelimitat, fiind vazut parasind o clinica de cancer din Silicon Valley.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cavaler, #ceo apple, #gordon brown, #ipad, #iphone, #steve jobs , #stiri Steve Jobs