Ce va urma la Apple: cum vor fi afectate iPhone-urile si iPad-urile dupa demisia lui Steve Jobs

Vineri, 26 August 2011, ora 00:00
2637 citiri
Ce va urma la Apple: cum vor fi afectate iPhone-urile si iPad-urile dupa demisia lui Steve Jobs

S-au spus multe lucruri dupa ce Steve Jobs si-a anuntat demisia din functia de director executiv al lui Apple. Dar la ce sa ne asteptam de la Apple sub conducerea lui Tim Cook? Apple va veni la produsele sale cu o serie de inovatii in perioada care urmeaza. "Apple nu se va schimba", a dat asigurari Cook.

Ce va urma, insa, la Apple?

De multa vreme se zvoneste ca Apple vrea sa reinventeze... televizorul. Nimeni nu vrea sa divulge nimic, dar nimeni nu ar trebui sa se mire, tinand cont de "palmaresul" lui Jobs. Si nu inseamna doar un model imbunatatit de set-top box, ca Apple Tv. Apple se pare ca ar dezvolta un "smart tv" cu sistem IOS integrat iar ecranul va avea 55 de inch.

iPhone-urile si iPad-urile vor suferi si ele imbunatatiri substantiale. Apple vrea sa integreze un ecran LCD hibrid, cu display e-ink, ce va permite utilizatorului sa citeasca la lumina soarelui. Apoi, ecranul ar putea fi impartit in mai multe zone, iar utilizatorul ar fi cel care decide care zone sa fie luminate mai mult si care mai putin, salvand in acest fel durata de viata a bateriei. Macbook-urile, iPhone-urile si iPad-urile vor fi dotate cu un proiector integrat. Apple vrea sa introduca si un sistem de identificare de voce pentru a bloca sau debloca un gadget.

Apoi, pana la finele anului 2012, Apple ar putea uni elementele din cele doua sisteme de operare, IOS and OSX. "Utilizatorii vor sa isi mute cu usurinta continutul de pe iPhone pe Mac, de pe iPad pe iPhone sau de pe iTv pe Mac."  Toate aceste device-uri ar urma sa foloseasca acelasi procesor, adica ARM.

#steve jobs, # apple, # iphone, # ipad, # apple tv , #stiri Steve Jobs