iPhone s-a vandut in 4 milioane de exemplare

Miercuri, 16 Ianuarie 2008, ora 09:53
1011 citiri
iPhone s-a vandut in 4 milioane de exemplare

Apple a vandut deja 4 milioane de telefoane iPhone de la lansarea modelului, la sfarsitului lui iunie 2007, a anuntat directorul executiv al companiei americane, Steve Jobs, citat de AFP.

"Acest lucru inseamna ca am vandut 20.000 de telefoane iPhone pe zi", a adaugat Jobs, cu ocazia discursului inaugural al salonului Macworld Expo din San Francisco, declarandu-se foarte multumit de aceasta performanta.

Jobs s-a felicitat apoi in cee ce priveste cooperarea cu gigantul informational Google, cu care a dezvoltat o aplicatie de localizare, care arata pe o harta pozitia aproximativa a proprietarului telefonului mobil, cu ajutorul antenelor-relee folosite.

"Am dezvoltata aceasta aplicatie in cooperare cu Google", a precizat Jobs. "Este o colaborare foarte buna si imi place foarte mult sa lucrez cu ei", a adaugat acesta, conform AFP.

La dezvoltarea acestei aplicatii a participat si compania SkyHook, care a cartografiat 23 de milioane de relee in Statele Unite ale Americii si Canada, continuand operatiunea de cartografiere in Europa.

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.