Rusia il plange pe Jobs, "omul care a schimbat lumea"

Joi, 06 Octombrie 2011, ora 18:10
1778 citiri
Rusia il plange pe Jobs, "omul care a schimbat lumea"

Dmitry Medvedev si o mare parte din societatea rusa s-a alaturat valului de oameni din intreaga lume care plang moartea lui Steve jobs, considerat un adevarat guru de pe Silicon Valley. 

Mii de bloggeri rusi, inclusiv presedintele Dmitry Medvedev, au facut o plecaciune in fata co-fondatorului Apple, ca in fata "omului care a schimbat lumea", scrie RIA Novosti.

Steve Jobs, sarea si piperul gigantului tehnologic Apple, pe care l-a fondat intr-un garaj si pe care l-a condus timp de 14 ani, a murit, miercuri,la varsta de 56 de ani, la doar o luna dupa ce inrautatirea starii sale de sanatate l-a fortat sa isi dea demisia de la conducerea companiei.

Moartea lui Jobs a atras o multime de comentarii de la utilizatorii de internet din Rusia. Multi bloggeri l-au descris pe omul de afaceri Steve Jobs drept un "geniu" si un om "deosebit".

Dmitry Medvedev, care se considera un lider in pas cu tehnologia si care are un cont Twitter dar si un iPad, a scris pe blogul personal: "Oameni ca Steve Jobs ne schimba lumea in care traim. Sincere condoleante familiei indurerate si celor care i-au admirat intelectul si talentul".

Chiar si conslilerull sau, Arkady Dvorkovich scrie pe blogul personal: "Aplauze pentru Steve Jobs si pentru ce a realizat in scurta sa viata".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dmitry medvedev moarte steve jobs, #rusia moarte jobs, #steve jobs a murit , #stiri Steve Jobs