Steve Jobs isi asigura fanii ca noile produse Apple nu ii vor dezamagi

Marti, 25 Mai 2010, ora 09:57
1782 citiri
Steve Jobs isi asigura fanii ca noile produse Apple nu ii vor dezamagi

Steve Jobs i-a scris unui fan Apple ca anunturile pe care compania le va face la Worldwide Developers Conference merita asteptarea si nu vor dezamagi.

Bryan Webster i-a trimis un e-mail lui Steve Jobs in care il intreba cum va raspunde Apple amenintarilor venite din partea Google, care a prezentat recent un nou sistem de operare pentru telefoanele Android si o aplicatie pentru televiziune, scrie  Daily Telegraph.

"Nu vei fi dezamagit", i-a raspuns Jobs de pe iPhone-ul sau.

Intr-un alt e-mail, Steve Jobs il asigura pe un alt fan al marcii ca Google nu a luat prin surprindere si nici nu a depasit Apple cu noile produse.

Se crede ca Apple va lansa un nou iPhone la Worldwide Developers Conference care va avea loc la San Francisco in 7 iunie, dar si un nou sistem de operare care va permite rularea mai multor aplicatii in acelasi timp pe iPhone, iPod Touch si iPad.

Google este un rival tot mai puternic pentru Apple pe piata de smartphone-uri si sunt semne ca vanzarile de telefoane Android le-ar fi depasit pe cele de iPhone pe piata din SUA.

Analistii explica acest lucru prin faptul ca Android se gaseste instalat pe mai multe modele de telefoane, in timp ce vanzarile de iPhone scad de obicei inaintea lansarii unei versiuni noi.

#steve, # jobs, # apple, # iphone , #stiri Steve Jobs