Steve Jobs: Nu faceti greseli! Google vrea sa omoare iPhone

Marti, 02 Februarie 2010, ora 17:58
2046 citiri
Steve Jobs: Nu faceti greseli! Google vrea sa omoare iPhone

La mai putin de o saptamana dupa ce a anuntat ca iPad-ul se confrunta cu multe critici din cauza ca nu ruleaza Flash pentru web, ceea ce inseamna ca foarte multe site-uri nu pot fi vizualizate, directorul executiv al Apple, Steve Jobs, i-a avertizat pe subordonatii sai ca scopul final al Google este sa distruga iPhone.

"Noi nu am intrat pe piata motoarelor de cautare. Ei au intrat pe piata telefoanelor mobile. Asa ca sa nu credeti ca nu vor sa omoare iPhone-ul. Insa noi nu-i vom lasa! Acest asa zis motto 'nu fi rau' (motto-ul Google, n.red.) este o porcarie", le-a spus Jobs angajatilor, potrivit Xbit Laboratories.

"Don't be evil" este motto-ul neoficial al Google, care inseamna, de fapt, ca nu trebuie sa maximizezi beneficiile pe termen scurt cu riscul de a pata imaginea companiei pe termen lung.

Jobs le-a mai spus celor prezenti ca nu trebuie insa sa-si faca griji pentru ca produsele iPhone-ul si iPad-ul nu suporta Adobe Flash, pentru ca este plina de erori si lumea va evolua oricum inspre HTML5.

iPad, multa zarva pentru nimic

Spre deosebire de Flash, care este download-at in calculator si functioneaza pe platforma de operare a computerului, HTML5 este incorporat in browser.

#apple, #distrugere, #ipad, #iphone, #jobs , #stiri Steve Jobs