Tarom are un nou director: Gabriela Bordea

Vineri, 01 Aprilie 2011, ora 16:01
1972 citiri
Tarom are un nou director: Gabriela Bordea

Gabriela Bordea a preluat, vineri, conducerea Tarom, in calitate de director general, dupa ce a ocupat functia de director de vanzari si marketing in cadrul operatorului aerian, inlocuind-o astfel pe Ruxandra Brutaru, care a demisionat in luna martie, potrivit Mediafax.

Numirea a fost facuta printr-un ordin al ministrului Transporturilor, Anca Boagiu, emis la jumatatea lunii martie.

Bordea ?i-a inceput activitatea la Tarom in anul 1973.

"De-a lungul carierei sale in cadrul companiei a lucrat in toate sectoarele directiei de marketing si vinzari. Intre anii 1982 si 1985 a fost numita reprezentant al companiei Tarom la Paris, intre 1990 si 1996 a ocupat functia de reprezentant Tarom la Bruxelles, iar in perioada 1999-2004 a fost reprezentant al companiei aeriene nationale la Tel Aviv", se arata intr-un comunicat al Tarom.

Intre anii 2007 si 2009 Bordea a ocupat functia de sef al departamentului de vanzari, iar din anul 2009 a fost numita in functia de director de marketing si vanzari al Tarom.

Ruxandra Brutaru a demisionat din functia de director general al Tarom la inceputul lunii martie, invocand motive personale, legate de nevoia de a sta mai mult timp alaturi de familie, dar si salariul redus.

#tarom, #director tarom , #stiri Tarom