Tarom in haine noi, marca Botezatu

Luni, 08 Aprilie 2013, ora 17:16
3347 citiri
Tarom in haine noi, marca Botezatu
Pilotii TAROM vor purta, pe viitor, uniforme marca Botezatu. Sursa foto: Cariereonline.ro

Catalin Botezatu este designer-ul noilor uniforme pentru pilotii si insotitorii de bord ai companiei Tarom.

Potrivit unui comunicat al companiei, Botezatu a fost ales in urma concursului de design lansat de Tarom in luna martie, prin care designerii romani au fost invitati la o provocare: crearea noilor uniforme pentru personalul aeronavigant al companiei nationale de transport aerian.

La concurs s-au inscris 31 de designeri, toti romani, care au prezentat propuneri de modele de uniforme de iarna si vara, pentru diferite piese din componenta uniformelor atat pentru piloti, cat si pentru insotitorii de bord.

"Suntem foarte incantati de toate propunerile primite, dar si de numarul mare de participanti care s-au inscris la concurs. Am avut 31 de participanti, atat nume cunoscute in lumea modei autohtone, cat si studenti sau proaspeti absolventi ai scolilor de design, oameni extrem de talentati care au simtit ca Tarom este o emblema nationala si au tratat proiectul ca atare.

Am ales modelele lui Catalin Botezatu pentru ca aduc uniformelor un plus de prospetime, de eleganta si de optimism si pentru ca intrunesc cel mai bine toate elementele de identitate ale companiei Tarom", a declarat directorul general al companiei Tarom, Christian Heinzmann.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane Tarom a fost infiintata in 1954 si a crescut in acelasi timp cu aviatia romaneasca. Compania Tarom isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si este membra a Aliantei SkyTeam din 25 iunie 2010, oferind astfel pasagerilor sai acces la mai multe destinatii si conexiuni.

Tarom este membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993 si a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA) din 2000.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#haine Catalin Botezatu, #creatii Catalin Botezatu Tarom, #contract uniforme Tarom, #uniforme piloti Tarom Botezatu , #stiri Tarom