Tarom introduce, din martie, o noua ruta Bucuresti - Riga

Miercuri, 03 Februarie 2010, ora 15:13
1280 citiri
Tarom introduce, din martie, o noua ruta Bucuresti - Riga

Tarom a comunicat, miercuri, ca introduce incepand cu 28 martie 2010 o noua ruta, care va face legatura intre Bucuresti si Riga, operatorul aerian urmand sa opereze patru zboruri directe pe saptamana, informeaza NewsIn.

Tarom va introduce cursele pe ruta Bucuresti - Riga in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica. Durata zborului este de doua ore si 15 minute.

"Programul de operare pe ruta Bucuresti - Riga - Bucuresti a fost gandit special atat pentru traficul point-to-point, cat si pentru pasagerii de conexiune, oferindu-le posibilitatea de a ajunge, via Bucuresti, in celelalte destinatii operate de Tarom. 

Deschiderea acestei noi rute se inscrie in strategia Tarom de extindere spre estul Europei, pentru a deveni complementari ariei de destinatii acoperite de companiile membre Sky Team, la care Tarom va adera in luna iunie, anul acesta.

In sezonul de iarna 2009/2010 compania Tarom opereaza catre 49 de destinatii in Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu. Anul trecut, compania a introdus operarea pe 11 noi destinatii: Amsterdam, Bari, Budapesta, Belgrad, Dubrovnik (sezonier perioada de vara), Lyon, Geneva, Salzburg (sezonier perioada de iarna), Strasbourg, Venetia si Zurich.

Tarom a avut in 2009 venituri de 1,11 mld. lei, mai mici cu 27% fata de cele programate prin buget la inceputul anului, compania estimand totodata piederi de circa 91 milioane lei, din cauza crizei economice globale, potrivit bilantului activitatii companiei pe anul 2009.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#tarom, #bilete, #avion, #zboruri, #bucuresti, #riga , #stiri Tarom