TAROM neaga datoriile la bugetul de stat

Vineri, 03 August 2012, ora 17:23
1415 citiri
TAROM neaga datoriile la bugetul de stat

TAROM nu figureaza cu datorie la bugetul de stat in conditiile in care restantele au fost stinse, au anuntat prin intermediul unui comunicat reprezentantii companiei aeriene.

Blue Air, Carpatair si Tarom, pe lista datornicilor la bugetul de stat

Potrivit listelor publicate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) la sfarsitul lunii iulie, TAROM avea o datorie de 5.500 lei la bugetul de stat, care provine din alte impozite si taxe. ANAF preciza, insa, ca aceasta societate se afla in administrare speciala conform Legii 137/2002.

Si reprezentantii Blue Air au declarat ca aceasta companie nu se afla in executare silita, asa cum arata datele ANAF. Acestia au sustinut ca, din februarie, BlueAir a inceput sa efectueze plati, care au redus semnificativ debitele.

Blue Air neaga ca ar fi in executare silita: Plata datoriilor ar fi inceput din februarie

Primii cinci mari datornici la bugetul de stat aveau restante cumulate de peste 5,762 miliarde lei, la finele primului semestru, cu aproximativ 11% mai mult decat in primele trei luni ale anului, potrivit ANAF.

Primii cinci datornici la bugetul de stat au restante de 5,7 miliarde lei

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Tarom datorii buget stat, #Tarom ANAF lista datornici, #datornici buget stat , #stiri Tarom