Tarom reintroduce zborurile directe catre litoralul romanesc

Marti, 30 Martie 2010, ora 12:56
1621 citiri
Tarom reintroduce zborurile directe catre litoralul romanesc

Tarom reintroduce zborurile directe catre litoralul romanesc, pe perioada orarului de vara 2010, pe rutele Bucuresti - Constanta si Cluj - Constanta, si suplimenteaza numarul zborurilor pe mai multe destinatii interne, in conditiile in care cererea a crescut cu circa 17% de la inceputul anului, potrivit NewsIn.

"Am luat decizia de a reintroduce cursele dinspre Bucuresti si Cluj catre Constanta, din dorinta de a oferi o solutie de transport rapida catre litoralul romanesc.

Pe perioada verii se inregistreaza o cerere importanta pentru aceasta destinatie.

In acelasi timp, compania Tarom a decis sa suplimenteze numarul zborurilor pe mai multe destinatii interne pentru a-si consolida pozitia pe piata interna, in conditiile in care cererea pentru transportul aerian intern a crescut cu aproximativ 17% de la inceputul anului 2010, comparativ cu perioada similara a anului trecut", a declarat directorul de marketing si vanzari al Tarom, Gabriela Bordea.

Astfel, in perioada 17 iunie - 26 septembrie, Tarom va reintroduce zboruri catre Constanta, cu plecare din Bucuresti si Cluj si retur in zilele de joi si duminica.

De asemenea, incepand cu data de 28 martie, numarul de zboruri oferite saptamanal intre Bucuresti si Timisoara va creste de la 24 la 25, prin introducerea unei frecvente suplimentare la cursa RO603/RO604 in ziua de duminica.

Din 29 martie, numarul de zboruri oferite saptamanal intre Bucuresti si Cluj va creste de la 25 la 30, prin introducerea cursei suplimentare RO643/RO644, care va opera, de luni pana vineri.

Si numarul de zboruri oferite saptamanal intre Bucuresti si Oradea va creste de la 11 la 13, prin introducerea a doua frecvente suplimentare, in zilele de luni si miercuri, iar numarul de zboruri intre Bucuresti si Targu Mures va creste de la 3 la 4, prin introducerea unei frecvente suplimentare la cursa cu innoptare RO725/RO726, in zilele de luni/marti.

Incepand cu data de 3 mai, numarul de zboruri oferite saptamanal intre Bucuresti si Sibiu va creste de la 3 la 4, prin introducerea unei frecvente suplimentare la cursa cu innoptare RO729/RO730, in zilele de luni/marti, iar numarul de zboruri intre Bucuresti si Satu Mare va creste de la 5 la 7, prin introducerea cursei suplimentare RO631/RO632, care va opera in zilele de luni si miercuri. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

TAROM, scos din nou la vânzare de Guvern. Cum arată oferta premierului Marcel Ciolacu pentru Emiratele Arabe Unite
TAROM, scos din nou la vânzare de Guvern. Cum arată oferta premierului Marcel Ciolacu pentru Emiratele Arabe Unite
Premierul Marcel Ciolacu, alături de mai mulți miniștri din cabinetul său se află într-o vizită de lucru în Qatar și Emiratele Arabe Unite, confirmând că pe agenda discuțiilor se află...
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
#tarom, # zboruri, # litoral , #stiri Tarom