TAROM va lansa, din 15 iulie, serviciul de check-in online

Joi, 01 Iulie 2010, ora 15:59
1923 citiri
TAROM va lansa, din 15 iulie, serviciul de check-in online

Compania TAROM va lansa, din 15 iulie, serviciul de check-in online, prin intermediul caruia pasagerii isi vor putea efectua singuri formalitatile de check-in pe Internet si isi vor putea alege locul preferat in avion, a informat, joi, operatorul, informeaza NewsIn.

"Suntem interesati de imbunatatirea serviciile acordate pasagerilor TAROM si consideram ca aceasta facilitate va simplifica operatiunile de imbarcare la aeroport. TAROM va continua sa ofere gratuit atat serviciul de inregistrare la aeroport, cat si noul produs - online check-in" a declarat Director Operatiuni Sol TAROM, Viorel Vladoiu.

Formalitatile de check-in pot fi realizate prin Internet cu maxim 30 de ore si pana la o ora inainte de plecare.

Potrivit TAROM, dupa ce au finalizat online formalitatile de check-in, pasagerii au posibilitatea de a-si tipari cartea de imbarcare si, daca nu au bagaj pentru cala, pot merge direct la poarta de imbarcare.

Pasagerii care au bagaj pentru cala vor trebui doar sa se prezinte la ghiseul TAROM "Baggage Drop-Off" din aeroport, pentru a-si lasa bagajul. Serviciul de check-in online este disponibil pentru toti pasagerii TAROM care se afla in posesia unui bilet electronic valid, pe unul din zborurile operate de avioanele companiei sau pe cele realizate in cooperare cu liniile aeriene partenere - AIR FRANCE, KLM si AIR EUROPA si operate cu aeronavele acestora.

Astfel, check-in-ul online este disponibil pentru zborurile de pe aeroportul Otopeni (catre toate destinatiile interne si internationale mai putin catre Moscova, Milano, Varsovia si Geneva), de pe aeroporturile interne Bacau, Baia Mare, Cluj Napoca, Iasi, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara, precum si de pe aeroporturile internationale Amsterdam, Atena, Belgrad, Beirut, Larnaca, Lyon, Munchen, Nisa, Paris Charles de Gaulle, Riga, Tel Aviv si Roma.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a lansat o versiune premium pentru browser-ul Chrome. Cu ce funcții extra vine
Google a lansat o versiune premium pentru browser-ul Chrome. Cu ce funcții extra vine
Google a lansat o nouă versiune premium a browserului său, Chrome Enterprise Premium, destinată clienților business care doresc o securitate îmbunătățită și funcții avansate de navigare....
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#bilete, #check, #in, #online, #pasageri, #tarom , #stiri Tarom