Vrei sa petreci Craciunul departe de tara? Afla ce oferte ai la dispozitie

Vineri, 29 Octombrie 2010, ora 09:40
1891 citiri
Vrei sa petreci Craciunul departe de tara? Afla ce oferte ai la dispozitie

In ciuda crizei, puteti avea parte fie de un Craciun in stil austriac sau frantuzesc, dar si sa simtiti mirosul de brad din Slovacia si sa vizitati tara lui Mos Craciun.

Iar pentru cei mai indrazneti si cu portofelul ceva mai plin, un Craciun in slip este o adevarata relaxare.

Potrivit ofertelor prezentate pe infoturism.ro, un Craciun in Gaschurn, Austria, la vila Kurt de 3 stele, costa 110 euro de persoana. Sejurul este de 8 zile, in perioada 18-26 decembrie, iar in pret nu este inclusa si masa traditionala de Craciun.

Oferta este valabila pentru grup de 7 persoane, iar in pret nu sunt incluse taxa de statiune de aproximativ 1,30 euro/persoana/noapte, curatenia de final de 30 de euro si electricitatea de 4,30 euro/Kwh, toate achitandu-se la fata locului.

Tot in Austria, un sejur de 8 zile in Carinthia, la vila Haus Peintner de 3 stele, in aceasi perioada, costa de aceasta data ceva mai putin: 93 de euro de persoana. Oferta este valabila pentru grup de 6 persoane, iar in pret nu este inclus niciun tip de masa si nici taxa de statiune de aproximativ 1,40 euro/persoana/noapte si curatenia de final de 35 de euro.

Daca vreti ca Mos Craciun sa va aduca cadouri
la Zell am See, atunci trebuie sa-i scrieti ca va gaseste la hotel Haus Denise de 4 stele. O vacanta de 5 zile aici, 24-28 decembrie, costa 380 de euro de persoana, la camera cu demipensiune inclusa. Pachetul cuprinde 4 nopti cu mic dejun, coffee break si cine speciale.

Zilnic, la ora 17.00 va veti bucura de un coffee break, oferit din partea casei. Ziua de 24 decembrie va fi una dedicata impodobirii bradului de Craciun in curtea pensiunii, cu vin fiert, schnaps si aperitive de casa.

Seara se va servi cina austriaca (3 meniuri la alegere). Masa de Craciun va fi speciala, cu meniuri surpriza, tombole si concursuri. Copiii il vor astepta pe Mos Craciun, care va veni cu sania trasa de cai si va aduce daruri tuturor copiilor. Seara, cina traditionala romaneasca (3 meniuri la alegere).

Daca vreti sa petreceti Sarbtorile de Iarna in stil parizian, va pueti caza la hotel Saint Martin Apartments de 3 stele, unde, pentru 4 zile, platiti 135 de euro (23-26 decembie).

Pretul este valabil pentru minim 1-5 persoane, iar rezervarea se face in momentul in care se achita un avans (nerambursabil) de 20% din valoarea totala a sejurului, iar diferenta se achita cu 5 zile inainte de data plecarii.

Un sejur de 4 zile in Nice, 23-26 decembrie, la hotel Amaryllis de 2 stele, in preajma Craciunui, va face sa scoateti din buzunar 229 euro.

In pret este inclus doar micul dejun si transportul cu avion cu plecare din Bucuresti (doar bagaj de mana). Ceva mai scump este un sejur in statiunea Meribel, la hotel Le Mottaret de 3 stele, unde pentru 8 zile (19-26 decembrie) platiti 780 euro. In pret este inclusa si cina festiva de Craciun. Pentru ca hotelul este situat pe marginea partiei de schi, in aceasta perioada va puteti bucura si de sporturile specifice iernii.

Slovacia vine puternic din urma cu oferte pentru turisti, avand avantajul ca preturile sunt mult mai accesibile. De exemplu, un sejur in Low Tatras, la vila Impression de 4 stele, pe o perioada de 8 zile, costa 65 de euro (perioada 25 decembrie-1 ianuarie).

Partiile cu grad ridicat de dificultate se afla la numai 1,5 km distanta, iar teleschi la numai 1,5 km. Tot in Low Tatras, la vila Korchan 3 stele, platiti pentru 8 zile, 20-27 decembrie, 136 de euro.

Pentru un Craciun in Bratislava, la hotel Holiday Inn de 4 stele costa 77 euro, in perioada 23-26 decembrie. In pret este inclus si micul dejun si asitenta turistica. Hotelul este situat in cel mai important cartier comercial, la 2 km de centrul istoric, in apropiere de autostrada spre Viena. Gara se afla la 4 km, iar aeroportul la 5 km.

Vreti sa simtiti cu adevarat spiritul sarbatorilor acasa la Mos Craciun? Atunci alegeti o vacanta in Finlanda.

De exemplu, un sejur in Rovaniemi, considerat satul lui Mos Craciun, la hotel Hotelul Clarion Santa Claus de 4 stele, costa 1.749. Vacanta vizeaza perioada 23 - 27 decembrie, presupune pensiune completa si transport avion cu plecare din Bucuresti.

Bonus este un Christmas Brunch in ziua de 25 decembrie si un pahar de sampanie, un cocktail de bun venit, inainte de cina in seara de 23 decembrie, lectie de facut prajiturele pentru copii in ziua de 24 decembrie si un cocktail si 2 pahare de vin de casa sau bere sau sucuri/persoana pentru cinele din 24 si 25 decembrie.

Pachetul de servicii cuprinse in pret cuprinde bilet de avion Bucuresti - Rovaniemi - Bucuresti, zbor charter operat de compania Tarom, un mic dejun cald si o masa principala calda in timpul zborurilor, 4 nopti cazare cu mic dejun bufet finlandez, 4 cine festive tip buffet la restaurantul hotelului (23, 24, 25 si 26 decembrie), 3 pranzuri in timpul activitatilor zilnice, astfel: 24 decembrie - Christmas Eve's Snack in ajunul Craciunului, 25 decembrie - Pranz la restaurant in "Satul lui Mos Craciun", 26 decembrie - Pranz in timpul excursiei la gradina zoologica "Ranua Wildlife Park".

De asemenea, tot in pret este inclusa o excursie "In cautarea lui Mos Craciun, impodobirea pomului de Craciun, plimbare cu sania trasa de reni & Ceremonia traversarii Cercului Polar", o excursie la Santa Park si Santa Claus Village si o excursie la Gradina zoologica polara "Ranua Wildlife Park" (in valoare de 120 Euro).

Un sejur in Helsinki, hotel Sokos Albert de 4 stele, timp de 5 zile (23-27 decembrie), costa 424 euro. In pret este inclus mic dejunul si transport cu avionul cu plecare din Bucuresti (atat bagaj de mana cat si de cala), potrivit infoturism.ro.

V-ar placea sa petreceti un Craciun la soare, pe plaja, iar Mosul sa va aduca multe cadouri pe care sa le lase pe nisip? Atunci puteti alege un sejur in Bahamas, la hotel Sandals Royal Bahamian Spa Resort & Offshore Island de 5 stele pentru care veti plati 2.279 euro.

Vacanta va fi in perioada 21-28 decembrie, in camera cu all inclusive si transport avion cu plecare din Frankfurt. Hotelul este unul elegant, fiind situat direct pe o mica plaja, la o distanta de cca. 9 km fata de Nassau.

Aici, in Sandals Cay, se poate inota atat in mare cat si intr-o piscina cu jacuzzi, sau se pot savura snacks-uri locale in apreciatul "Cafe Goombay", al carui "Wet Bar" este un placut loc de intalnire pentru toti vizitatorii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#craciun, #oferte, #vacanta, #turisti, #concediu , #stiri Tarom