Impozitul forfetar va fi anulat doar daca bugetul permite

Sambata, 09 Mai 2009, ora 11:50
2656 citiri
Impozitul forfetar va fi anulat doar daca bugetul permite

Constantin Nita va propune anularea impozitului minim atunci cand se va discuta proiectia bugetara pentru anul 2010, numai in conditiile unor preformante economice si daca veniturile bugetare vor permite acest lucru, a declarat, vineri, pentru NewsIn, ministrul Constantin Nita.

"Am spus ca vom propune anularea impozitului minim daca vom avea performante economice si daca veniturile bugetare vor fi indestulatoare.

Aceasta propunere o vom face cand se va discuta proiectia bugetara pentru anul 2010", a spus ministrul IMM, comertului si mediului de afaceri.

Constantin Nita, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte, ca printre propunerile pe care ministerul le-ar mai putea face este aceea ca firmele cu o cifra de afacere mai mica de 50.000 de euro sa fie scutite de plata impozitului minim.

Ministrul a mai spus in maxim o luna se va finaliza proiectul de lege privind infiintarea unui fond de risc care va beneficia de un buget de 50 milioane de euro. Potrivit ministrului acest fond va sustine intreprinderile care investesc in inovatie sau care doresc sa investesca in strainatate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#forfetar, #impozit, #nita, #proiect , #Impozit forfetar