Taxarea marilor averi, prioritate in noul Guvern

Miercuri, 02 Mai 2012, ora 17:13
2469 citiri
Taxarea marilor averi, prioritate in noul Guvern

Presedintii UNPR si PSD, Gabriel Oprea si Victor Ponta, au semnat miercuri un protocol de colaborare parlamentara intre cele doua formatiuni, potrivit caruia taxarea marilor averi trebuie adoptata in actuala legislatura, iar progresistii promit sa voteze investirea Guvernului USL.

"Unu: grupul PSD din Camera Deputatilor va vota in favoarea initiativei UNPR privind instituirea taxei de solidaritate pe averile foarte mari, acest obiectiv trebuie atins pana la sfarsitul actualei sesiuni parlamentare.

Doi: grupurile parlamentare vor colabora la nivelul Birourilor Permanente din Senat si Camera Deputatilor. Trei - grupurile parlamentare vor sustine adoptarea unei legi electorale in baza careia in noul Parlament sa acceada doar candidatii care castiga alegerile in colegiile in care s-au incris.

Patru: cele doua partide vor consulta inainte de adoptarea in Parlament a legilor de esenta social-demorata in scopul realizarii unei majoritati confortabile pentru cresterea salariilor, pensiilor si a nivelului de trai a populatiei, in general. In baza acestui protocol, UNPR va vota in favoarea investirii Guvernului condus de Victor Ponta", a citit Oprea protocolul PSD-UNPR.

#taxare averi, #protocol PSD UNPR, #taxare averi PSD UNPR , #Impozit pe avere