10 analize si 1 adevar: Cand dezbaterea de dinaintea adoptarii Codului Fiscal are loc dupa respingerea lui

Miercuri, 22 Iulie 2015, ora 10:21
1259 citiri
10 analize si 1 adevar: Cand dezbaterea de dinaintea adoptarii Codului Fiscal are loc dupa respingerea lui

Nu, limbajul nu e dublu si nici in fata unui paradox nu suntem: cea mai mare parte a mediului de afaceri sustine noul Cod Fiscal si, in acelasi timp, cea mai mare parte a mediului de afaceri se teme de consecintele macroeconomice ale aplicarii Codurilor.

Explicatia? Mediul de afaceri asteapta de mai bine de 10 ani rescrierea Codului, care sa ofere Romaniei o fiscalitate cu un dublu caracter: prietenoasa si predictibila. Acest nou Cod Fiscal avea sansa sa fie marele pas inainte asteptat de toata lumea.

Din nefericire, premisele gresite de la care administratia a plecat la lansarea acestui Cod, precum si caracterul profund electoral al masurilor concrete de relaxare fiscala au politizat niste "cifre" care ar fi trebuit sa ramana in sfera expertizei.

A gresit Klaus Iohannis in privinta Codului Fiscal?Investitorii straini sustin Codul Fiscal in varianta aprobata in Parlament, ...citeste mai departe despre "10 analize si 1 adevar: Cand dezbaterea de dinaintea adoptarii Codului Fiscal are loc dupa respingerea lui" pe Ziare.com

#adoptare Cod Fiscal, #dezbateri Cod Fiscal, #analize Cod Fiscal , #Stiri Taxe si impozite