Aberatia zilei: Nimeni nu e deasupra legii. Doar ANAF

Joi, 07 Mai 2015, ora 18:05
974 citiri
Aberatia zilei: Nimeni nu e deasupra legii. Doar ANAF
Foto: Arhiva (Antena3)

Ordonanta de urgenta 8/2015 prevede, printre altele, ca, incepand de vineri, 8 mai, un operator economic poate fi amendat de ANAF cu sume inzecite, dar nu va primi banii inapoi in cazul in care instanta anuleaza amenda.

"CLOCOTESC! In timp ce noi vorbim despre bacsisuri sau carduri de sanatate, ANAF tocmai si-a dat o Ordonanta care spune ca deciziile instantelor NU li se aplica lor! Culmea e ca unul din semnatarii OG 8/2015 este chiar Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei! Va marturisesc, am vazut multe tampenii de-a lungul timpului, dar nu imi vine in cap nici una mai grava decat asta", a semnalat pe Facebook Gabriel Biris, avocat specializat in fiscalitate, intrebandu-se totodata "ce face opozitia", pentru ca de la Avocatul Poporului, singurul in masura sa atace la Curtea Constitutionala "o astfel de aberatie", nu prea avem "asteptari".

Textul la care se refera Gabriel Biris apare la finalul OUG 8/2015, publicata in Monitorul Oficial Partea I nr. 285/2015 si este ...citeste mai departe despre "Aberatia zilei: Nimeni nu e deasupra legii. Doar ANAF" pe Ziare.com

#amenzi ordonanta bonuri fiscale Biris, #ordonanta bacsis amenzi , #Stiri Taxe si impozite